El Consell Insular fa públic que les pistes municipals de bàsquet del Parc de la Pau i l’activitat dels Club sa Bodega es traslladará a ses Figueretes

El Grup Municipal Socialista va sol·licitar informació el passat mes de febrer respecte a l’objectiu de la primera modificació del PGOU a la parcel·la que actualment ocupa la pista de futbol del barri de ses Figueretes, sense obtenir cap resposta. De fet, el portaveu del grup socialista, Rafa Ruiz, va preguntar directament a l’equip de govern si la modificació es feia per traslladar l’activitat de les pistes del Parc de la Pau a ses Figueretes.

Des de l’equip de govern del PP no es va donar cap explicació ni al grup municipal socialista ni als clubs ni a la ciutadania i l’única resposta que es va aconseguir per part del regidor d’Urbanisme, Juan Flores, va ser que ja es faria l’anunci quan ells consideressin i que es feia el primer de molts de canvis al nou planejament urbanístic de la ciutat perquè ‘no els agradava aquest PGOU’.

L’equip de govern va mentir i ocultar a la ciutadania i al Club de bàsquet sa Bodega els plans que tenien donat que en aquell moment ja tenien decidit de què farien allí i qui ho duria a terme.

Ara, arran d’una proposta presentada i aprovada per urgència al plenari del Consell Insular celebrat ahir mateix, hem sabut que la màxima institució insular ha previst una partida econòmica per a la reconversió de la pista de futbol sala de ses Figueretes en un poliesportiu cobert on es traslladarà l’activitat del club de Bàsquet de sa Bodega, que està ubicat a les pistes del parc de la Pau, al carrer de Canàries. Ens preguntem perquè ha de ser el Consell qui doni a conèixer una informació que tant el grup municipal socialista i el club sa Bodega han reclamat en diverses ocasions al govern de l’Ajuntament. La falta de comunicació i transparència de l’actual executiu municipal porta a aquestes situacions ridícules.

Des del grup municipal del PSOE critiquem les maniobres d’ocultació d’aquesta informació. El que demostren una vegada més el Sr Triguero i la Sra Prohias és la manca de transparència amb la qual treballa el govern municipal del Partit Popular. Una manca de transparència que afecta principalment al Club de bàsquet de Sa Bodega que no ha estat informat al llarg dels mesos d’on s’anava a traslladar la seva activitat, una vegada es facin realitat els plans del Sr Triguero de destruïr les pistes de bàsquet i les de tenis del parc de la Pau amb la construcció del Mercat Nou a la ubicació que ocupen els dos clubs.

Després de l’aprovació per urgència d’aquesta aportació econòmica ahir al Consell Insular, encara per redactar i licitar, fet que suposaran més mesos de tramitacions i obres, els socialistes ens demanem qui gestionarà aquesta pista poliesportiva.
L’única resposta és que la ciutat d’Eivissa, amb aquesta decisió, perd un cèntric espai esportiu municipal. És també una nyapa més del Sr Triguero, tenint en compta que els socialistes ja vam preveure construir un poliesportiu nou a Can Cantó, projecte que l’actual govern del PP ja no contempla executar de manera inexplicable, ja que el document aprovat ahir al Consell es basa principalment en la falta d’instal·lacions cobertes a la nostra ciutat. Un cop més, pel PP ha primat més el fet de que es tractava d’un projecte amb segell socialista que els interessos de la ciutadania.

Comments are closed