El grup municipal del PSOE demana al Consell Insular la millora urgent de la carretera de Santa Eulària

El grup municipal del PSOE a Santa Eulària des Riu demana al Consell Insular la millora urgent de la carretera Ei-200 entre la rotonda dels Caçadors i Can Blai. Es tracta d’un tram de més de 7 quilòmetres que “en molts punts es troba en unes males condicions i necessita una intervenció al més prompte possible”, segons ha explicat el portaveu municipal, Vicent Torres ‘Benet’. Concretament, s’han de fer millores en punts com la corba de Can Durban, la recta de Can Musson i sobretot el tram que circumval·la el poble de Santa Eulària des de la rotonda de Siesta fins a la rotonda de Can Blai, així com a les interseccions de la carretera, com els Caçadors o el de la carretera Ei-322.

El grup PSOE ha registrat una moció que es debatrà al pròxim ple de l’ajuntament per instar al Consell Insular d’Eivissa a “adaptar el tram de carretera que va des des Caçadors fins al poble de Santa Eulària d’una millora els seus vorals per una millor seguretat per a conductors de bicicletes i motocicletes, amb la deguda senyalització per a respectar la circulació d’aquests vehicles”. Així mateix també es demana “millorar la seguretat per a vianants que circulen per les voreres del tram de carretera que va des del barri de Can Guasch fins al barri de Can Blai, dotant a aquestes voreres de les corresponents tanques de protecció en aquells punts més crítics, especialment ara que els vianants han de caminar guardant les corresponents distàncies de seguretat”.

Vicent Torres recorda que Santa Eulària “és un municipi que ha vist incrementar la seva població considerablement en aquests darrers anys, per la qual cosa disposar d’infraestructures adequades i en bones condicions de manteniment, és important fet que hi ha un major ús com és el cas de la xarxa pública viaria”. La situació incerta provocada per pandèmia “no lleva que no s’hagin de tenir les nostres vies amb bones condicions i garanties de seguretat”.

A punt de finalitzar les obres de desdoblament des de la sortida d’Eivissa fins a la cruïlla de Santa Gertrudis, “és el moment d’abordar la millora de la resta de la carretera via fins a Santa Eulària”, ha dit el portaveu socialista, que espera “un pronunciament unànime del Ple del nostre ajuntament en favor de la moció, per tal de fer arribar la petició al Consell Insular i que comencin de manera urgent el projecte”.

Comments are closed