El grup municipal del PSOE reclama la “millora urgent” de les parades d’autobús de Santa Eulària, que continuen en un estat “lamentable” a pesar de la recent inversió de 2,2 milions d’euros en la carretera

El grup municipal PSOE de Santa Eulària des Riu reclama al Consell Insular “la millora urgent de les parades de la línia de transport públic entre Santa Eulària i Eivissa”. Una millora que contempli, com a mínim, espais a les voreres de la carretera perquè els autobusos puguin aturar-se sense interrompre la circulació dels altres vehicles; la corresponent senyalització de les parades amb els seus panells informatius; i marquesines per garantir el confort i protecció de les persones usuàries en el seu temps d’espera, com ha explicat el portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’.

El portaveu del PSOE critica que “a pesar que s’han gastat més de 2,2 milions d’euros en la millora de la carretera, les parades continuen en el mateix estat lamentable”, davant el “silenci” de l’alcaldessa, Carmen Ferrer, que “a pesar del mal estat de les parades, és incapaç de reclamar a Vicent Marí les inversions de millora que s’han de fer”.

Moltes parades no disposen d’uns mínims de seguretat i confort per a les persones usuàries, d’altres no compta amb l’adequada senyalització, i n’hi ha que inclús tenen una cadira de plàstic en comptes d’una marquesina en condicions. També hi ha parades ubicades en punts crítics per a la seguretat tant de la circulació de vehicles com dels vianants, oferint en general “un servei totalment inadequat als moments actuals i per a les necessitats de la ciutadania”.

El grup PSOE també reclama “un pla de manteniment d’aquestes parades i marquesines o, en el seu defecte, conveniar amb l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu perquè sigui aquest que faci aquestes tasques, atorgant la corresponent partida pressupostària a tal efecte”.

“L’ajuntament ha de vetllar perquè les persones residents al municipi disposin dels serveis adients, com és el cas d’un transport públic adequat i en condicions òptimes que respongui a les necessitats dels usuaris”, recorda ‘Benet’.

El portaveu del PSOE també lamenta que “el municipi de Santa Eulària s’està veient perjudicat pel retard en les noves concessions d’autobús”, per la decisió de l’actual Consell de Vicent Marí de redactar un nou pla de transport. “Fruit d’aquestes decisions polítiques és que, el dia d’avui, la ciutadania resident al municipi no disposa de rutes, línies i parades adequades a les necessitats actuals d’un municipi amb un increment de la població molt considerable”.

“Aquestes deficiències en el transport públic provoca una saturació constant de vehicles dalt de les nostres carreteres”, critica el portaveu del PSOE, per culpa d’una “inacció de Vicent Marí” i la “incapacitat de Carmen Ferrer de reclamar al Consell uns millors per al nostre municipi”.

Comments are closed