El grup PSOE celebra la rectificació del Consell Insular, que un any més tard ha acceptat la proposta socialista de construir un pavelló a les pistes esportives des Raspallar

El grup PSOE vol manifestar la seua satisfacció per la rectificació del Consell Insular, que un any més tard ha acceptat la proposta socialista de construir un pavelló a les pistes esportives des Raspallar. En setembre del 2020, el grup socialista va demanar en el Ple del Consell “incloure als pressupostos la dotació econòmica necessària per a la construcció d’un pavelló cobert adaptant les actuals pistes poliesportives exteriors des Raspallar per al seu ús esportiu polivalent”, així com la proposta de substitució del paviment del Poliesportiu de Sa Blanca Dona per un de parquet”.

El PP i Cs varen votar en contra de la proposta, perquè tenia “envergadura” i no es podia comprometre a fer-ho realitat, com va dir el conseller d’Esports, Salvador Losa. Mesos després, el Consell va fer una primera rectificació, iniciant la contractació de la substitució del paviment del pavelló, tot i que s’ha negat a instal·lar parquet. I avui s’ha sabut, segons ha sortit publicat, que el Consell acceptarà la proposta del PSOE de construir un pavelló a les actuals pistes descobertes des Raspallar.

El conseller del grup PSOE Víctor Torres ha celebrat la rectificació de Losa, lamentant, però, que hagi tardat més d’un any en acceptar la proposta socialista: “Des del Grup Socialista del Consell Insular, ens alegram que l’equip de govern rectifiqui i anunciï, encara que sigui un any després de la nostra moció, la seua intenció de posar en marxa aquest projecte”.

Així mateix, Víctor Torres lamenta el retard en la posada en marxa del mateix: “El senyor Losa va a remolc de les iniciatives presentades per l’oposició, propostes que rebutja als plens votant en contra i que fa seves mesos més tard, a causa de la seua falta de projectes, planificació i pobra gestió”. És a dir, segons Torres, el conseller Losa “no busca l’interès general que beneficiï l’esport insular, sinó el benefici particular i partidista”.

En la moció presentada l’any passat, el grup PSOE va demanar la construcció d’un pavelló a les actuals pistes poliesportives exteriors des Raspallar “per la gran demanda esportiva existent any rere any, buscant la possibilitat que els clubs i escoles puguin incrementar les seves hores d’entrenament i que tota l’activitat esportiva es pugui desenvolupar en instal·lacions adequades”. Una actuació que s’havia de fer de manera “urgent”, com va demanar el PSOE en la seua moció.

El Consell Insular ha tardat més d’un any en acceptar la proposta, però finalment ha decidit posar-la en marxa. Ara, des del grup PSOE, com ha explicat Víctor Torres, s’insistirà perquè la infraestructura “sigui realitat al més prompte possible”.

Comments are closed