El grup PSOE considera necessari finalitzar les obres de desdoblament de Ca na Negreta

El portaveu del grup PSOE i anterior president del Consell Insular, Vicent Torres, considera necessari la finalització de les obres de desdoblament de Ca na Negreta i nova variant de Jesús, suspeses per decisió del Consell Insular des de fa un mes. Així ho ha explicat Vicent Torres en la reunió de la Junta de Portaveus celebrada avui. Segons Torres, “no hi ha cap motiu que justifiqui la suspensió de les obres”, ja que és una activitat permesa. En tot cas, “és responsabilitat de l’empresa assegurar les condicions de seguretat i dotar-se del material necessari per finalitzar la construcció de la carretera”.

El portaveu del grup PSOE considera que és molt important avançar en l’obra pública durant l’actual situació de paràlisi: “Obres com les carreteres es poden executar, i més ara que s’ha reduït la incidència sobre el trànsit per la restricció de mobilitat. El Consell ha d’aprofitar per demanar a l’empresa que acabi la carretera, és el millor moment per fer-ho, i no quan recuperem la resta d’activitats i torni a augmentar el trànsit”.

El grup PSOE defensa que aquesta i la resta de mesures que ha de prendre el Consell Insular per fer front a la crisi sanitària i l’aturada econòmica s’han de tractar en “una mesa conjunta de tots els grups”. En la reunió d’avui, Vicent Torres s’ha tornat a posar a disposició de l’equip de govern per tal que “sortim tots junts d’aquesta crisi, amb un gran acord entre tots els grups polítics del Consell Insular”.

Seguint l’exemple d’altres administracions, el grup PSOE proposa a Vicent Marí la convocatòria d’una “mesa de treball conjunta de tots els grups” amb l’objectiu d’arribar a “grans acords sobre mesures per aplicar des del Consell Insular”. Com ha dit Vicent Torres, “ara no és el moment d’intentar treure rèdit polític, ni per part dels governs ni per part dels grups de l’oposició. És el moment de treballar de manera conjunta, fent propostes en positiu i arribant a grans acords sobre les mesures a prendre”.

En aquest sentit, el grup PSOE ja va presentar la setmana passada un document amb prop de 50 mesures per fer front a la crisi sanitària i les conseqüències socials i econòmiques que està tenint damunt l’illa d’Eivissa. Un document que és “una aportació per tractar-la dins d’aquesta mesa de treball conjunta que estaria bé constituir al Consell Insular d’Eivissa”, ha explicat el portaveu socialista.

Comments are closed