El grup PSOE critica el retard del Consell Insular en la posada en marxa del nou sistema de transport públic d’Eivissa

El grup PSOE ha criticat el retard en la posada en marxa del nou sistema de transport públic d’Eivissa, després que l’equip de govern del Consell Insular hagi prorrogat les actuals concessions fins al 31 de desembre del 2022 en el ple ordinari celebrat avui. Un retard provocat per la decisió del PP i Cs de desestimar el Pla de transports de la legislatura progressista i tramitar-ne un de nou, com ha explicat Vicent Torres, anterior president i portaveu socialista.

Torres ha lamentat l’incompliment dels compromisos del PP i Cs respecte a les noves concessions: “El senyor Javier Torres (conseller de Ciutadans) es va comprometre que en el 2021 estarien en marxa les noves concessions, i que aquesta seria l’última pròrroga. Em pot explicar per què fan una pròrroga per dos anys? Ni vostè mateix es creu que en 2021 tendrà les noves concessions en marxa”, ha manifestat el portaveu del PSOE en el ple.

Vicent Torres també ha recordat que en 2018, quan es va aprovar la primera pròrroga, el PP va criticar que aquestes no estaven condicionades a cap millora del servei o dels vehicles. “Fa dos anys vostès també varen criticar la següent cosa: Només modifiquen els terminis, no modifiquen absolutament res més. Ens quedam com estam: sense millora de línies, sense millora de parades, sense millora de tarifes, sense millora de tots aqueixos autobusos obsolets. Dos anys després, quina millora fan vostès amb la pròrroga? Cap”, ha explicat el portaveu del PSOE.

El portaveu del PSOE ha acabat la seua intervenció criticant la falta de paraula del PP i Cs: “Quan estan a l’oposició diuen una cosa, i quan governen fan la contrària”, ha lamentat Vicent Torres, recordant que el PP va dir en l’anterior legislatura que la primera pròrroga suposava “un fracàs” de la gestió del Consell Insular, i ara aproven una de nova fins al 31 de desembre del 2022.

Comments are closed