El grup PSOE critica la degradació del transport públic d’Eivissa per la mala gestió del Consell Insular de Vicent Marí

El grup PSOE critica la “degradació” del servei transport públic per la “mala gestió” del Consell Insular de Vicent Marí. “Cada dia surten notícies noves de problemes de connexions, de falta d’informació o informació deficient, i del mal estat de les parades i dels vehicles”, ha lamentat el conseller socialista Víctor Torres. Una situació que “no fa més que empitjorar des del 2019, d’ençà que governa el PP i Cs al Consell Insular”.

Víctor Torres denuncia la “desídia” del conseller responsable, Javier Torres, qui “ha abandonat completament el transport públic de l’illa i continua sense posar en marxa les noves concessions”, com denuncia el grup socialista des de fa mesos. A pesar de les continuades queixes del grup PSOE, “el Consell Insular es nega a prendre mesures per millorar el transport públic, votant en contra de totes les propostes que li hem formulat i no fent cas a les queixes d’usuaris i dels mateixos treballadors de les empreses concessionàries”.

El conseller del PSOE també critica que el Consell Insular posa com a “excuses” la pandèmia i que s’ha d’esperar a posar en marxa les noves concessions. “És inacceptable responsabilitzar la pandèmia de la degradació del sistema públic d’autobusos”, ha dit Torres, qui considera que “amb el conseller Javier Torres, el transport públic va pitjor que mai”. “A pesar que el Consell ha arribat acumular més de 80 milions d’euros de romanents als bancs, són incapaços d’invertir en el transport”.

El grup PSOE ha tornat a lamentar el retard en la posada en marxa del nou sistema de transport públic, per la decisió del Consell Insular de Vicent Marí d’aturar l’anterior Pla de transports i aprovar-ne un de nou: “Per culpa d’aquesta decisió irresponsable un any més començarem una nova temporada turística sense els nous autobusos al carrer i, així seguirem fins al final de legislatura”.

Comments are closed