El grup PSOE critica la inoperància i falta de criteri de Vicent Marí en la promoció turística d’Eivissa

El grup PSOE del Consell Insular vol mostrar la seua preocupació per la inoperància i falta de criteri de Vicent Marí en la gestió de la promoció turística d’Eivissa. Davant l’increment de països que imposen restriccions a Espanya, el Consell Insular continua sense una estratègia clara de promoció: no sap a quins mercats promocionar-se, de quina manera i quin missatge donar als viatgers. 

 

El mateix Vicent Marí s’embolica amb les seues declaracions contradictòries: En maig i juny exigia test PCR a tots els turistes que volguessin entrar a Eivissa. Ara es contradiu a si mateix, quan lamenta la decisió d’Itàlia d’exigir la prova als passatgers provinents d’Espanya. Aquestes contradiccions demostren que el Consell Insular de Vicent Marí no té un rumb clar sobre com afrontar la crisi quant a la promoció turística.

 

El fracàs de La vida ‘islados’

El grup PSOE lamenta també el fracàs de la campanya La vida ‘islados’, que ha costat 250.000 euros. El passat 21 de juliol es va estrenar l’espot de 20 segons, a pesar que el contracte adjudicat sense concurs per via d’emergència establia que la campanya havia de començar abans de l’1 de juliol. Després de pràcticament un mes des de la seua estrena a les xarxes socials, aquest espot només ha tengut 7.000 visualitzacions a Youtube, unes 4.000 a Facebook (sumant tots els idiomes) i poc més d’un miler a Twitter i Instagram. Un lamentable fracàs per un espot que ha costat 250.000 euros. 

 

El grup PSOE ha exigit per escrit al Consell Insular que detalli l’execució de totes les campanyes de promoció turística adjudicades sense concurs públic durant el mes de maig amb l’excusa de la pandèmia, que en total sumen 750.000 euros i que havien de començar abans de l’1 de juliol. Des del grup Socialista tenim els nostres dubtes que s’hagi complit les condicions que justificaven l’emergència del contracte i la falta d’un concurs públic, que esperam es puguin aclarir per part del govern de Vicent Marí.

 

Allargar la temporada

Finalment, davant l’actual situació provocada per la Covid-19, des del grup PSOE exigim al Consell Insular que treballi per allargar la temporada turística tant com sigui possible, per tal que el màxim nombre d’empreses puguin mantenir l’activitat i els llocs de feina. Des del grup PSOE seguirem reclamant una estratègia de promoció turística clara i sense colps de timó com els que està donant l’inoperant equip de Vicent Marí.

Comments are closed