El grup PSOE critica les coues al carrer de persones que acudeixen a fer gestions al Consell Insular d’Eivissa

El grup PSOE considera inacceptable el tracte que reben les persones que acudeixen a fer gestions al Consell Insular d’Eivissa, que s’han d’esperar a peu dret ocupant la via pública i impedint el pas als vianants que circulen per l’avinguda d’Espanya (imatge adjunta). Una situació provocada per la nefasta gestió de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, que dirigeix el conseller Javier Torres, i que el grup PSOE ve denunciant des de fa mesos, sense que el Consell Insular hi posi remei.

L’equip de govern de Vicent Marí va votar en contra, el passat mes de juliol, de la proposta del PSOE d’habilitar espais a cobert com a zones d’espera, amb les corresponents mesures de seguretat que imposa la situació de pandèmia. Passats els mesos, les persones que acudeixen a fer gestions a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania continuen esperant a la via pública, sense que el Consell sigui capaç de buscar-hi una solució.

El grup PSOE insisteix en la reclamació que s’habilitin zones d’espera on les persones puguin seure en condicions de seguretat i a cobert. També que es promocioni la utilització de la seu electrònica, per evitar desplaçaments físics a la seu del Consell Insular.

Comments are closed