El grup PSOE lamenta que l’alcaldessa de Santa Eulària boicotegi la millora des Canar i Punta Arabí

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu critica la decisió de l’alcaldessa, Carmen Ferrer, de boicotejar la millora dels nuclis des Canar i Punta Arabí, amb la seua negativa a redactar un Pla Especial per a la zona. El portaveu del PSOE, Vicent Torres ‘Benet’, considera “una decepció” que l’equip de govern del PP “doni l’esquena als problemes d’uns nuclis on viuen moltes persones durant tot l’any, i que mereixen els mateixos serveis i infraestructures que els altres pobles del municipi”.

Amb aquesta decisió, Carmen Ferrer “condemna a centenars de vesins i vesines de Santa Eulària a continuar sent de segona categoria”. Una decisió que “és un greu error”, ja que “les persones que viuen as Canar i Punta Arabí mereixen del seu ajuntament la mateixa atenció que les de la resta del municipi”.

Vicent ‘Benet’ ha anunciat que “el grup PSOE seguirà treballant en defensa de tots els pobles i barris de Santa Eulària, especialment d’aquells que estan més abandonats per part de l’ajuntament”. ‘Benet’ mantendrà la reivindicació de la redacció d’un Pla Especial per a es Canar i Punta Arabí, ja que “és l’instrument que permetrà acabar amb el dèficit de serveis i infraestructures que pateix aquesta zona”.

L’aprovació d’un Pla Especial des Canar i Punta Arabí permetria resoldre problemes relacionats amb el proveïment d’aigua i de sanejament, dotar nous espais públics enjardinats o parcs infantils, crear equipaments municipals (centre social, dependències de Policia Local, estació d’autobusos, etc.), o millorar les infraestructures de mobilitat, ja sigui amb la creació de nous accessos o zones d’aparcament.

Comments are closed