El grup PSOE critica que Mariano Juan doni per finalitzada la carretera de Santa Eulària sense acabar el pas inferior de Puig d’en Valls a Jesús

El grup PSOE critica que el conseller d’Infraestructures Viàries, Mariano Juan, doni per finalitzada l’obra de desdoblament de Ca na Negreta i nova variant a Jesús sense haver acabat el pas inferior des Puig d’en Valls. L’obra hauria d’haver quedat completament acabada el passat 3 de maig, pel que acumula un retard de més de mig any, per la mala gestió del conseller d’Infraestructures Viàries, Mariano Juan. Recordem que el conseller ha rectificat els terminis un total de sis vegades en els últims mesos, passant del 3 de maig al 2 de novembre. A pesar que el conseller ha estat responsabilitzant a la pandèmia dels retards de l’obra, el grup PSOE recorda que les obres públiques només es varen veure afectades un total de 9 dies durant l’estat d’alarma.

Pel que fa al pas inferior des Puig d’en Valls a Jesús, el retard és provocat per la mala gestió del conseller Mariano Juan en la tramitació de l’autorització de Medi Ambient: des del passat 9 de març de 2020, quan se li va sol·licitar per part de la conselleria del Govern Balear, i fins al 27 de juliol, el Consell Insular va ser incapaç d’adjuntar correctament la documentació requerida, el que ha provocat l’actual retard en l’acabament de l’obra.

El grup PSOE lamenta una vegada més les molèsties que han hagut de patir els usuaris de la carretera pel retard en l’acabament d’aquesta important infraestructura, la inversió més important del govern progressista del Consell Insular de l’anterior legislatura. Unes obres que continuen afectant els vesins i les vesines des Puig d’en Valls i Jesús, poblacions que continuen aïllades pel retard en la construcció del pas inferior a causa de la mala gestió de Mariano Juan.

Comments are closed