El grup PSOE de Sant Joan denuncia els incompliments de ‘Carraca’ en la millora de la xarxa viària municipal

El grup PSOE de Sant Joan de Labritja denuncia els incompliments de l’ajuntament en inversió de reforma i manteniment de la xarxa viària municipal, amb diferents projectes previstos ens els últims exercicis pressupostaris que no s’han arribat a executar. El portaveu socialista, Pep Torres ‘Peret’, ha posat els exemples dels projectes de millora del camí Vell de Portinatx, pressupostat amb 500.000 euros, i del camí des Fil, a Sant Llorenç de Balàfia, previst amb 140.000 euros.

“Ni un ni l’altre s’han executat”, ha criticat el portaveu socialista, lamentant “la falta d’interès de l’alcalde (Antoni Marí) en complir amb el seu propi pressupost”. Es tracta d’actuacions que “són molt importants”, ja que aquestes vies “tenen problemes de manteniment que incrementen la seua perillositat”.

‘Peret’ s’ha referit també a altres vials que necessiten una millora urgent, com és el camí de Xarracó (imatge adjunta) i molts altres camins asfaltats del municipi, que es troben en un estat “deficient” de conservació.

El grup PSOE de Sant Joan va demanar en 2018, amb el suport de tots els grups polítics, un inventari de la xarxa viària municipal i el seu estat de manteniment, per tal de projectar un pla de millora d’aquestes carreteres. “Tenim molts de quilòmetres de carreteres municipals que s’han d’anar millorant i mantenint, perquè tenen un elevat volum de trànsit, sobretot en els mesos d’estiu”.

De cara a enguany, amb la previsible inici de la recuperació turística, “no podem continuar amb l’actual situació d’incompliment dels pressupostos municipals pel que fa a la inversió en millora de la nostra xarxa viària”, ha explicat Pep ‘Peret’, qui ha demanat “més interès per part de l’alcalde en l’execució dels projectes”.

Comments are closed