El grup PSOE de Santa Eulària considera que el PP hauria de pagar de la seua butxaca el piano de 120.000 euros

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu considera lamentable que el poble hagi de pagar una nova cacicada del Partit Popular, com va ser l’adquisició irregular d’un piano de 120.000 euros, que acabarà costant el doble, segons la informació que apareix avui publicada. El grup Socialista presentarà una moció de control al pròxim ple per tal que l’equip de govern doni explicacions sobre la compra irregular del piano i que expliqui a quines persones i quins usos va destinat i quantes vegades es fa servir a l’any.

El portaveu del grup PSOE, Vicent Torres ‘Benet’, considera que “el poble de Santa Eulària no hauria de pagar aquestos 120.000 euros extres per la compra irregular del piano, sinó el PP de Santa Eulària, que ha governat tots aquestos anys pensant que podia fer i desfer al seu gust”. Segons ‘Benet’, la condemna a pagar dos vegades per un piano “és un exemple claríssim dels governants del PP de Santa Eulària, que han volgut disfressar de brillant una gestió que en realitat ha estat catastròfica per als interessos generals de la ciutadania”.

‘Benet’ considera que “la ciutadania de Santa Eulària no té per què pagar els errors del Partit Popular” i exigirà a l’alcaldessa “explicacions a tot el poble per aclarir exactament què ha passat amb aquest piano i perquè l’hem de pagar dos voltes”.


El portaveu també acusa l’alcaldessa i el seu equip de govern, una vegada més, de “falta de transparència per haver amagat fins ara aquest cas”. “Des del grup de l’oposició no es tenia constància d’aquesta situació i mai es va donar compte de la sentència de 2016 a què fa referència la notícia publicada avui. Des del grup municipal socialista es denuncia públicament “aquesta falta total de transparència”, a més de la “pràctica habitual d’aquest ajuntament en la contractació de serveis i adquisicions obviant certs procediments reglats que acaben amb sentències com aquesta, suposant un cost extra per a la ciutadania”.

El portaveu ha citat altres exemples, com l’adjudicació de la construcció i gestió del crematori, en què també es va haver d’acatar una sentència amb la corresponent penalització a les arques públiques municipals. El grup Socialista denuncia que “Santa Eulària no és precisament el perfecte model de gestió que el PP insular ens vol vendre”.

Comments are closed