El grup PSOE de Santa Eulària critica el retard de l’ajuntament en l’adjudicació de les concessions de platges

El grup municipal del PSOE a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu demanarà en el pròxim ple explicacions a l’equip de govern pel retard en el procés d’adjudicació de les concessions de platges. Una situació que està provocant un perjudici als treballadors i a les treballadores i a les empreses del sector, que ja estaven molt afectats per a la pràctica paralització de la seua activitat en el 2020.

El portaveu del PSOE, Vicent Torres ‘Benet’, critica la “falta de previsió i de planificació” de l’equip de l’alcaldessa, Carmen Ferrer, que està “agreujant encara més la situació d’un sector ja de per si molt perjudicat per la pandèmia”. En el pròxim ple, el grup PSOE exigirà explicacions a l’equip de govern, ja que les “excuses” que han donat a través de la premsa dels motius del retard “no les creu ningú”. Segons Vicent ‘Benet’, “ens trobam, clarament, davant d’una actuació nefasta de l’ajuntament, que no ha sabut tramitar a temps les concessions”.

El grup PSOE de Santa Eulària remarca la importància de l’activitat econòmica de les concessions de les platges, les quals també s’impliquen en la neteja i la preservació d’aquestos espais naturals: “Ara que la reactivació turística està cada vegada més a prop gràcies a les adequades polítiques de prevenció de la pandèmia que s’han dut a terme, és més important que mai una correcta planificació de l’ajuntament”, insisteix el portaveu socialista.

En el ple, el grup PSOE també demanarà a l’equip de govern de Santa Eulària que doni compte del grau de compliment de les recomanacions amb relació a la capacitat de càrrega de les platges del municipi, que es recollia en l’estudi encomanat pel mateix ajuntament l’any 2016 i elaborat per l’empresa SERTIIC.

Comments are closed