El grup PSOE de Santa Eulària critica el “sectarisme del PP” amb Carmen Ferrer, rebutjant totes les propostes de l’oposició

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu ha denunciat avui el “sectarisme del PP” amb l’alcaldessa Carmen Ferrer, rebutjant totes les propostes de l’oposició presentades al Ple de l’ajuntament celebrat avui. En aquesta ocasió, el PP no ha acceptat ni una sola de les mocions presentades pels grups de l’oposició.

“Ens reafirmam en les nostres propostes, sempre en positiu per a millorar el nostre municipi”, ha manifestat el portaveu del PSOE, Vicent Torres ‘Benet’. Entre les mocions rebutjades pel PP, hi havia la d’instar al Consell Insular a accelerar els tràmits per arreglar el ferm de la carretera de Santa Eulària.

Des del grup PSOE consideram “deplorable” que qüestions abordades prèviament a la Comissió d’Assumptes de Ple no s’informi per part de l’equip de govern a l’oposició, com és el cas de suposats projectes del Consell d’Eivissa de millora de les carreteres, i que després ho expliquin al Ple per intentar desacreditar la feina del grup municipal. Per contra, el PP no ha donat informació dels projectes de millora de ferm que va iniciar l’anterior Consell Insular progressista.

Com ha dit ‘Benet’, “també ens reafirmam en la necessitat de millorar la mobilitat dins dels nostres pobles, fent-los més segurs per a vianants i ciclistes, habilitant carrils bici temporals i espais per a vianants en alguns carrers els caps de setmana”, proposta que igualment el PP de Carmen Ferrer ha decidit rebutjar. El portaveu del PSOE ha dit que “lamentam el poc compromís de l’ajuntament en fer dels nostres nuclis urbans llocs més segurs i més habitables pels nostres habitants en moments a on no s’afecta el comerç com poden ser els diumenges”.

En el Ple d’avui ha pres possessió del càrrec de regidora del grup PSOE Rita Planells Ferrer, de professió biòloga i professora a l’IES sa Colomina, que ha entrat a l’ajuntament per cobrir la vacant que va deixar José Luis Pardo.

Comments are closed