El grup PSOE de Santa Eulària critica la mala planificació i execució de l’asfaltat de l’avinguda de Cap Martinet de Jesús

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu critica la mala planificació i execució de l’asfaltat de l’avinguda de Cap Martinet de Jesús per part de l’ajuntament. El dia 25 de maig es va tancar l’aparcament als vesins, a pesar que les obres no varen començar fins dies més tard, provocant les consegüents molèsties. Una vegada en marxa, els treballs d’asfaltat han acabat amb les obres a mitges: han deixat la zona d’aparcament sense asfaltar, falta senyalització, els passos de vianants no s’han elevat i no s’ha adaptat a persones amb mobilitat reduïda (vegeu fotos adjuntes).

El portaveu del grup PSOE a Santa Eulària, Vicent Torres ‘Benet’, critica el “nyap” que ha fet l’ajuntament amb aquest asfaltat: “A part de molestar els vesins de Jesús deixant-los sense aparcament més dies dels necessaris, quan han acabat ens hem trobat amb una obra plena de deficiències, l’han deixat a mig fer com es pot veure fàcilment.”

Deixar els passos de vianants sense l’anterior elevació “està provocant un increment de la velocitat dels vehicles que creuen el poble”, ha lamentat el portaveu socialista. A més, “havien d’aprofitar per eliminar les barreres arquitectòniques i millorar la senyalització. Res d’això s’ha fet”, ha criticat ‘Benet’.

A més, el portaveu del PSOE no entén per què no s’ha asfaltat complement l’avinguda: “Han deixat la zona d’aparcaments i les parades d’autobús sense asfaltar, donant una imatge d’obra mal acabada”.

Finalment, el grup PSOE vol posar en relleu que l’expedient de contractació per asfaltar l’avinguda de Cap Martinet es va iniciar el 13 de març. El portaveu socialista es pregunta “què hauria passat si no haguéssim tengut la pandèmia, l’ajuntament s’hauria posat a asfaltar dins Jesús en ple mes de juny, amb la temporada turística ja plenament començada?”. Per part de l’ajuntament s’ha produït una “falta de planificació molt preocupant, a part de deixar l’obra “a mitges”, ha criticat.

Comments are closed