El grup PSOE de Santa Eulària demana a l’ajuntament i al Consell Insular la construcció d’un pavelló esportiu as Puig d’en Valls

El grup municipal del PSOE de Santa Eulària des Riu ha registrat una proposta per demanar a l’ajuntament i al Consell Insular un compromís de construcció d’un pavelló esportiu as Puig d’en Valls. La iniciativa, que se sotmetrà a votació en el pròxim Ple de l’ajuntament, proposa un acord per incloure en el pressupost de l’any 2021 una partida pressupostària per a la construcció del pavelló. Així mateix, es proposa instar al Consell Insular d’Eivissa a col·laborar en el finançament al 50% en la construcció de la nova infraestructura esportiva.

El portaveu del PSOE, Vicent Torres ‘Benet’, considera que la localitat des Puig d’en Valls “necessita un pavelló, com a continuació de la col·laboració iniciada la legislatura anterior amb el Consell Insular per millorar les infraestructures esportives”, quan es va fer el cobriment de les pistes i la substitució de la gespa del camp de futbol.

Des del grup municipal socialista “consideram que es Puig d’en Valls mereix des de fa molts anys unes instal·lacions d’acord amb l’elevat nivell esportiu que es viu al poble”. Com recorda ‘Benet’, esports d’equip com l’handbol i el bàsquet femenins “han arribat a nivells que pocs esports han arribat a assolir, a cap altre esport, en l’àmbit insular”.

Aquest fet diferenciador “s’ha de continuar impulsant amb unes instal·lacions esportives que ajudin els clubs a continuar fent aquesta feina de transmissió de valors entre els i les joves del nostre municipi, així com per a persones adultes”, afirma el portaveu del PSOE.

Vicent ‘Benet’ ha manifestat que “és una obligació urgent per part de les administracions públiques, dotar d’un poliesportiu amb unes mides, capacitats i equipaments adaptats a les necessitats actuals”. Unes instal·lacions “que donin cabuda a totes les hores d’entrenament que són necessàries, amb vestuaris per a tothom i a on la comoditat de tots els clubs del poble permeti un creixement esportiu i social, tant d’esportistes, com del seu nivell esportiu”.

El PSOE considera que l’esport és un dels pilars bàsics en les relacions socials dels municipis i que impulsar l’esport és impulsar la vida dels pobles de forma saludable i compromesa.

Comments are closed