El grup PSOE de Santa Eulària demana explicacions per la paràlisi del projecte de ciutat esportiva

El grup municipal PSOE de Santa Eulària des Riu demanarà a l’equip de govern en el pròxim ple explicacions per la paràlisi del projecte de ciutat esportiva, que el PP va anunciar en 2016. L’exregidor i actual conseller insular d’Esports, Salvador Losa, es va comprometre fa quatre anys a desenvolupar un projecte d’equipaments esportius en la zona del camp de futbol, en uns terrenys de 30.000 metres quadrats adquirits per l’ajuntament per un total d’1,2 milions d’euros.

“Han passat quatre anys sense que tenguem més notícies del projecte de ciutat esportiva de Santa Eulària”, explica el portaveu del PSOE, Vicent Torres ‘Benet’. “Demanarem explicacions a l’actual equip de govern, que expliquin quines gestions han fet en tot aquest temps i si mantenen la intenció de desenvolupar aquest projecte”, ha manifestat.

L’anterior equip de govern es va comprometre a “tenir la planificació llesta en el termini de dos anys”, és a dir, en 2018. No obstant això, “ha passat tot aquest temps sense que sapiguem res del procés participatiu que es varen comprometre a fer per definir el projecte”, ha lamentat Vicent ‘Benet’.

“La ciutat esportiva de Santa Eulària ha set un altre dels compromisos fallits del Partit Popular al nostre municipi. Es varen omplir la boca de promeses, que finalment varen quedar en res”, ha criticat el portaveu del PSOE.

El grup Socialista reclamarà “que es posin mans a l’obra, i que facin realitat la creació de la ciutat esportiva de Santa Eulària”, un municipi que “és referent en matèria d’esport i que mereix un ajuntament que doni compliment a les seues promeses”.

El grup municipal del PSOE formula aquesta pregunta davant la “paràlisi” d’aquest ajuntament d’un projecte més dels molts que han servit per omplir titulars de premsa, però que han quedat en res. “Santa Eulària ha de millorar, amb instal·lacions dignes a disposició de clubs i esportistes. Seguirem reclamant poder disposar d’aquest complex, del qual fa massa temps que no tenim novetats”, ha manifestat el portaveu socialista.

Comments are closed