El grup PSOE de Santa Eulària demana la redacció d’un Pla Especial des Canar i Punta Arabí, per donar resposta a les necessitats d’una població que ja supera els 1.500 habitants durant tot l’any

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu demana la redacció d’un Pla Especial des Canar i Punta Arabí, per donar resposta a les necessitats de serveis i equipament d’una zona que ja té una població de més de 1.500 habitants durant tot l’any. El municipi de Santa Eulària disposa de Normes Subsidiàries (NNSS) en vigor, que són un instrument inferior a un Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU). Això provoca que l’Ajuntament sigui “incapaç de donar resposta a les necessitats de la població d’una zona tan important és com es Canar i Punta Arabí”, segons ha explicat el portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’.

L’aprovació d’un Pla Especial permetria resoldre problemes relacionats amb el proveïment d’aigua i de sanejament, dotar nous espais públics enjardinats o parcs infantils, crear equipaments municipals (centre social, dependències de Policia Local, estació d’autobusos, etc.), o millorar les infraestructures de mobilitat, ja sigui amb la creació de nous accessos o zones d’aparcament.

Es Canar i Punta Arabí han crescut molt en els últims anys, sense que l’ajuntament hagi donat resposta a les necessitats de la seua població”, ha explicat ‘Benet’. El portaveu socialista considera que l’ajuntament “ha d’ajudar a l’arrelament dels seus habitants, i això s’aconsegueix fent-ho habitable i proporcionant serveis i cobrint necessitats bàsiques”.

El portaveu del PSOE també ha remarcat “l’esforç empresarial d’aquests últims anys, reconvertint i reformant establiments d’allotjament turístic i d’oferta complementària”. Així gràcies a la inversió privada, “la tipologia del turista que ens visita és cada vegada més exigent, i l’ajuntament ha d’estar a l’altura oferint una millora integral de tota la zona”.

Vicent ‘Benet’ recorda que el PSOE reclama des de fa anys una major inversió de l’Ajuntament de Santa Eulària als nuclis des Canar i Punta Arabí: “Davant de les dificultats per executar determinades inversions, per falta de regulació urbanística, des del grup Socialista consideram que no es pot demorar més la redacció d’un Pla Especial que doni resposta a les necessitats de serveis i equipaments públics que té la zona.”

Comments are closed