El grup PSOE de Santa Eulària demana millores en equipaments infantils i esportius del municipi

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu demanarà al pròxim Ple diferents millores en equipaments infantils i esportius del municipi. El grup socialista proposarà habilitar una àrea destinada a parc infantil en la zona de Cala Pada – s’Argamassa, per tal de disposar d’una infraestructura adequada per jocs dels infants residents i visitants de la zona. El portaveu del grup, Vicent Torres ‘Benet’ recorda que Santa Eulària té el reconeixement atorgat per UNICEF com ciutat amiga de la infància i, per tant, les seues polítiques “han de vetllar per una igualtat d’oportunitats per a tots els col·lectius d’infants i adolescents”.

No obstant això, “certs indrets del nostre municipi s’han desenvolupat urbanísticament sense la corresponent planificació”, com és el cas de Cala Pada – s’Argamassa, on ja viuen al voltant dels 800 habitants amb una “falta de serveis i infraestructures”, com és la d’un parc infantil.

Vicent ‘Benet’ també recorda “el conflicte existent en aquests moments amb les modificacions urbanístiques anunciades per part de l’equip de govern, i que els residents de la zona no veuen amb bons ulls”, a part que “tampoc vénen a esmenar les deficiències, conseqüència de la mala planificació urbanística de la zona”. Per tot això, el grup PSOE demanarà al Ple “un acord en favor de la creació d’un espai destinat a parc infantil de Cala Pada – s’Argamassa”.

Millores a les pistes esportives cobertes des Puig d’en Valls
El grup PSOE també demanarà al pròxim Ple millores a les pistes esportives cobertes des Puig d’en Valls. Quatre anys després de la seua posada en marxa, per tal d’optimitzar les instal·lacions i dotar-les de polivalència, “seria convenient incorporar nous elements als equipaments esportius ja existents, en especial per al bàsquet, modalitat que no es pot practicar a la pista 1 per falta de cistelles”, explica el portaveu socialista.

El grup PSOE proposa “dotar a la pista 1, anomenada José Antonio Ferrer, amb un joc de cistelles de bàsquet ajustables a bàsquet i minibàsquet, necessàries per a poder compaginar el seu ús actual amb la pràctica esportiva de bàsquet”.

Vicent ‘Benet’ recorda que “fa uns mesos el grup municipal socialista va presentar una moció per sol·licitar la construcció d’un pavelló esportiu as Puig d’en Valls, amb tots els serveis i equipaments esportius necessaris per donar resposta a les necessitats dels clubs i esportistes de la localitat”. La moció va ser rebutjada per l’equip de govern del Partit Popular de Santa Eulària, al·legant que les necessitats d’instal·lacions esportives es troben cobertes, quan “hem pogut comprovar a instància dels usuaris que hi ha una clara mancança”, recorda el portaveu del grup PSOE.

Comments are closed