El grup PSOE de Santa Eulària denuncia el caos circulatori al centre del poble per unes obres de l’ajuntament. A més, es tracta de la reparació d’un projecte acabat fa només dos anys.

El grup municipal del PSOE a Santa Eulària des Riu denuncia el caos circulatori al centre del poble que ha provocat l’ajuntament per unes obres en ple estiu, en què es demostra la improvisació de l’equip de govern de Carmen Ferrer. A més, es tracta de la reparació d’un projecte acabat fa només dos anys, la reforma del carrer d’Isidor Macabich.

El portaveu del PSOE, Vicent Torres ‘Benet’, ha criticat que es facin les obres “en el moment menys oportú, en plena temporada turística”, més quan estam davant una temporada difícil i complicada, amb “una manca de planificació, ja que aquesta obra es podria haver fet perfectament durant l’hivern”. Segons ‘Benet’, “molts empresaris i vesins no entenen el moment triat per fer aquesta obra inoportuna i innecessària en el moment en què ens trobam”.

A més, es dóna la circumstància que l’obra és una reparació d’un projecte acabat fa tot just dos anys. L’Ajuntament de Santa Eulària, en aquell moment encapçalat per Vicent Marí, va inaugurar en maig del 2017 una de les obres “emblemàtiques”, la conversió en zona per a vianants de la plaça del Canó. Posteriorment, en novembre de 2017, es va iniciar una actuació similar al carrer d’Isidor Macabich, que va finalitzar passats uns mesos.

Dos anys després, les pedres del carrer d’Isidor Macabich estan en mal estat. “Això és producte de vendre com a zona per a vianants una obra en la qual, igual que al carrer de Sant Vicent i la plaça del Canó, hi circulen cotxes permanentment”, ha criticat el portaveu socialista.

Es tracta d'”una estafa als ciutadans i ciutadanes de Santa Eulària per part de l’anterior alcalde, Vicent Marí, que ara pagam tots els ciutadans amb sobrecostos de projectes fallits i amb obres en el moment més inoportú”.

Comments are closed