El grup PSOE de Santa Eulària denuncia els “incompliments” del Consell Insular en carreteres, mentre l’alcaldessa “és incapaç de defensar el municipi”

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu vol denunciar públicament els “incompliments” del Consell Insular en la millora de les carreteres, amb una alcaldessa, Carmen Ferrer, “incapaç de defensar el municipi davant de l’ara president Vicent Marí”. La situació “més greu”, segons el portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, és el punt negre de la cruïlla dels Caçadors, on recentment s’ha produït un nou accident de trànsit: “A pesar que l’ajuntament fa mesos va anunciar que el Consell Insular faria un projecte de millora, seguim sense saber res de res”, en una nova mostra de “la submissió de l’alcaldessa davant Vicent Marí”.

A més, el grup PSOE de Santa Eulària recorda que l’equip de Vicent Marí va votar en contra de la proposta de la millora de la cruïlla dels Caçadors, en el ple de política general del Consell Insular celebrat en el mes de juliol. “Carmen Ferrer segueix acotant el cap davant l’exalcalde, a pesar dels reiterats incompliments”, critica ‘Benet’.

El portaveu del PSOE recorda que el passat mes de maig l’equip de govern de Santa Eulària va votar en contra d’una moció socialista per demanar al Consell Insular diferents millores a les carreteres del municipi: “L’excusa per votar en contra va ser que el Consell ja hi estava treballant, i que prompte es farien les obres de millora. Passats els mesos, l’únic que estan fent és un ‘parcheo’ de la carretera de Vila a Santa Eulària, com es fa periòdicament dins dels treballs de manteniments de les carreteres”. A més, “aquests treballs s’ha començat amb més de quatre mesos de retard, respecte al que havien anunciat”.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Eulària també va assegurar que el Consell Insular faria una nova parada al barri de Can Nadal i que hi instal·laria un semàfor. També que estava a punt d’adjudicar-se tot l’asfaltat del carrer de Margarita Ankermann, així com la redacció del projecte per unir sa Font amb Santa Eulària amb un carril bici. Però res de tot això s’ha començat.

A més, projectes que ja estaven iniciats en la legislatura anterior, com la passarel·la de s’Olivera i el pas inferior que unirà es Puig d’en Valls i Jesús, que haurien d’estar pràcticament acabats, també van amb retard amb aquest equip del Consell i no se sap quan estaran.

“Han passat més d’un any d’ençà que Vicent Marí va entrar al Consell Insular, i l’únic que tenim és una paràlisi en la inversió en carreteres, incompliment de promeses i una alcaldessa incapaç d’aixecar la veu en defensa del seu municipi”.

Comments are closed