El grup PSOE de Santa Eulària denuncia l’abandonament de s’Argamassa i Cala Pada

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu vol denunciar públicament l’abandonament de s’Argamassa i Cala Pada per part de l’ajuntament. El tancament d’hotels i altres establiments de la zona, a causa de la pandèmia, han agreujat la situació: “Amb les zones turístiques sense activitat, l’abandonament per part de l’Ajuntament de Santa Eulària és total”, ha denunciat el portaveu del grup PSOE, Vicent Torres ‘Benet’.

Segons ha explicat ‘Benet’, normalment abans de l’inici de la temporada se li fa “una neteja de cara”, que aquest any encara no ha arribat. A això es suma el trencament, pràcticament setmanal, de la canonada d’aigua que travessa el carrer de Mestral, “on les fuites són ja part del paisatge”, ha lamentat el portaveu.

El grup PSOE també denuncia (vegeu fotos adjuntes) que als solars de la zona s’acumulen abocaments incontrolats de poda, fems i runes, facilitant possibles focus d’incendis. Hi ha portes de les caixes de llum romputs i exposats a qualsevol manipulació, cables de telefonia que tirats per enterra o que pengen a poca altura, i voreres trencades des de fa molt de temps i que ningú arregla. Passejar per s’Argamassa i Cala Pada “és absolutament desolador, pateixen un abandonament total”, ha afirmat Vicent ‘Benet’.

A més, el grup PSOE recorda que un Bé d’Interès Cultural (BIC) com és l’aqüeducte de s’Argamassa “està totalment abandonat, sense senyalització, ple de matolls i amb serps campant per totes bandes”.

“Si introduíssim totes les deficiències de la zona de s’Argamassa i Cala Pada a la Línia Verda, aquest servei col·lapsaria durant setmanes”, ha dit ‘Benet’, qui exigeix que “d’una vegada per totes, l’Ajuntament de Santa Eulària es posi a treballar en la neteja i arranjament dels desperfectes en aquestes zones turístiques”.

Comments are closed