El grup PSOE de Santa Eulària denuncia que Vicent Marí i Carmen Ferrer incompleixen el compromís d’iniciar la reforma de la travessia de Ca na Negreta després d’acabar-se les obres de la variant

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu denuncia que Vicent Marí i Carmen Ferrer s’han oblidat de la travessia de Ca na Negreta, ara que el Partit Popular governa al Consell Insular. La passada legislatura el PP de Santa Eulària, aleshores encapçalat per Vicent Marí, exigia a l’equip de govern progressista del Consell Insular la redacció del projecte de la travessia de Ca Na Negreta per tal que, una volta finalitzada l’obra de desdoblament de carretera i la nova variant, es pogués iniciar la reforma de la travessia que creua el barri. Ara que Vicent Marí governa al Consell Insular, “tant un com l’altra s’han oblidat de les seues reivindicacions i compromisos”, ha criticat el portaveu del PSOE, Vicent Torres ‘Benet’.

“Aquesta carretera ha de ser arreglada de forma urgent, ja que es troba en molt mal estat després de molts anys amb funcions de carretera interurbana, amb un trànsit de milers de vehicles diaris”, ha explicat el portaveu del PSOE, recordant a més a més “que és una important zona industrial i comercial del municipi, i un nucli de població on resideixen molts de vesins i vesines”. Ca Na Negreta “ha patit durant molts d’anys retencions, contaminació acústica i de l’aire, i en general unes condicions que han provocat una qualitat de vida molt desfavorable tant per a les persones residents com les que hi treballen.”

El grup PSOE considera que el projecte de reforma ja hauria d’estar “redactat i aprovat”, en el més d’un any i mig que duim de legislatura, mentre s’acabaven les obres de la variant. No obstant això, l’Ajuntament de Santa Eulària “ha traslladat als pressupostos del 2021 una partida de 50.000 euros per a la redacció d’un projecte, mentre que el Consell Insular no hi ha posat ni un euro ni per al projecte ni per a l’execució d’una obra “tan important i tan esperada”.

“Pareix mentida com han renunciat als seus compromisos Vicent Marí i Carmen Ferrer”, ha criticat ‘Benet’, recordant que tant un com l’altre deien que les obres de la travessia s’havien d’executar en el moment que la nova variant entràs en funcionament.

“Gràcies a l’anterior govern progressista del Consell Insular, que va aprovar el projecte i va iniciar les obres de la variant, Ca na Negreta s’ha pogut llevar de damunt la carretera i els vesins i les vesines han pogut aconseguir de la pau i la tranquil·litat de la que gaudeixen el dia d’avui. Però Vicent Marí, després de dir que s’havien d’accelerar els tràmits perquè s’arreglàs la travessia al més prompte possible, ara dóna l’esquena a la gent, ja que no posa ni un cèntim per al projecte de reforma integral de la via”, ha criticat el portaveu progressista.

Pel que fa a l’alcaldessa, “Carmen Ferrer una vegada més fa gala de la seua submissió a Vicent Marí, acotant el cap i fent pagar a la ciutadania de Santa Eulària el cost econòmic de la redacció del projecte, que hauria de correspondre al Consell Insular, ja que és una carretera d’aquesta institució”. Aquest fet demostra que “Carmen Ferrer no defensa els interessos dels ciutadans i de les ciutadanes de Santa Eulària, i què no és ella qui mana, sinó Vicent Marí”.

El portaveu socialista lamenta que “el to reivindicatiu de l’Ajuntament de Santa Eulària cap al Consell Insular, que va caracteritzar la passada legislatura, ha desaparegut per complet, amb Carmen Ferrer com a alcaldessa, ja que és incapaç de plantar cara a Vicent Marí en la defensa dels interessos del nostre municipi”.

Comments are closed