El grup PSOE de Santa Eulària exigeix a l’ajuntament que faciliti a empreses i usuaris adequada informació sobre l’aforament de les terrasses

El grup municipal del PSOE a Santa Eulària des Riu exigeix a l’ajuntament que doni adequada informació a empreses i usuaris i que, al mateix temps, extremi els controls a les terrasses dels locals de restauració del municipi, per assegurar que es compleixen les normes de distanciament i seguretat sanitària. 

El portaveu del PSOE, Vicent Torres ‘Benet’, considera que, una vegada iniciat el desconfinament, “l’ajuntament no pot abaixar la guàrdia en el control per part de la Policia Local, al mateix temps que “ha d’oferir la màxima informació a les empreses”, tant de restauració com de comerç, i “totes les facilitats necessàries perquè puguin reiniciar l’activitat”.

L’Ajuntament de Santa Eulària “ha d’ajudar que tant els propietaris dels locals com la seua clientela coneguin i puguin aplicar les normes que s’han establert en aquesta fase. És tan important reiniciar les activitats econòmiques, com assegurar que no es produeixen rebrots de la malaltia”, ha dit el portaveu.

En aquest sentit, el grup PSOE demana a l’ajuntament “que estigui molt pendent de tot el municipi, que la ciutadania actuï amb la màxima responsabilitat, amb compliment estricte de les normes, i que les empreses puguin obrir amb totes les garanties i coneixement de les normes”.

Comments are closed