El grup PSOE de Santa Eulària exigeix a l’alcaldessa que no es deixi enganyar per Vicent Marí i que li reclami la travessia de Ca na Negreta

El grup PSOE de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu exigeix a l’alcaldessa, Carmen Ferrer, que defensi els interessos dels vesins i vesines de Ca na Negreta i que reclami al Consell Insular el seu compromís d’executar sense cap demora el projecte de millora de la travessia, ara que el nou desdoblament està a punt d’acabar-se. El portaveu socialista, Vicent Torres Ferrer ‘Benet’, alerta que “l’alcaldessa no s’ha de deixar enganyar per Vicent Marí”, ja que “el Consell Insular ara diu que el projecte l’ha de fer l’ajuntament”, el que suposa “una presa de pèl a l’ajuntament”.

Vicent ‘Benet’ recorda que durant molts anys tant Vicent Marí com Mariano Juan, quan eren els màxims responsables de l’ajuntament, “varen reclamar dia sí i l’altre també la reforma de la travessia de Ca na Negreta”. Per contra, “ara que governen al Consell Insular, es desdiuen dels seus compromisos i ara li diuen a Carmen Ferrer que ha de ser l’ajuntament qui faci el projecte”.

“Ens pareix una vergonya que Vicent Marí i Mariano Juan, ara que governen el Consell Insular, facin tot el contrari del que reclamaven quan estaven a l’ajuntament”. Respecte al paper de l’alcaldessa, “Carmen Ferrer és incapaç de defensar els interessos de Santa Eulària, està sotmesa completament al que li diuen des del Consell”.

El grup PSOE reclamarà en el pròxim ple explicacions a l’alcaldessa per tal d’aclarir quin és el compromís del Consell Insular respecte a la reforma de Ca na Negreta. “Aquest barri mereix el projecte de reforma, amb carril bici, després de molts d’anys d’haver suportat les molèsties d’una carretera cada vegada més col·lapsada”, ha afirmat, destacant que “des del grup socialista no permetrem que l’alcaldessa acoti el cap davant de Vicent Marí”.

Retard en l’acabament del desdoblament
A més, el grup PSOE també lamenta el retard en l’acabament del desdoblament de Ca na Negreta, el que “està provocant obres tot l’estiu, quan ja haurien d’estar acabades”. Vicent ‘Benet’ es queixa que “l’ajuntament no ha obert la boca, davant d’aquest despropòsit”, en una nova mostra de la “submissió de Carmen Ferrer a Vicent Marí i Mariano Juan”.

El grup socialista recorda que el Consell Insular va suspendre les obres del desdoblament a petició de l’UTE Hnos Parrot – Tecopsa durant dos mesos “quan no hi havia cap obligació de fer-ho, excepte els 9 dies de suspensió total de l’activitat durant l’estat d’alarma”. Per decisió “injustificable” de Vicent Marí i Mariano Juan, “haurem d’aguantar obres durant tot l’estiu, en comptes d’aprofitar els mesos de l’estat d’alarma i haver complit amb el termini previst de finalització en juny de 2020”. I enmig de tot això, “tenim una alcaldessa que ha set incapaç d’exigir explicacions al Consell Insular”.

Comments are closed