El grup PSOE de Santa Eulària exigeix la reobertura del Centre d’Informació Juvenil

El grup PSOE de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu critica el tancament del Centre d’Informació Juvenil i demana a l’alcaldessa, Carmen Ferrer, la seua reobertura. “Diàriament hi ha joves que s’hi atraquen per demanar informació, sobretot referent a la convocatòria de beques d’estudiants del Consell Insular, però s’hi troben la porta tancada”, com ha lamentat el portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’.

El web de l’Ajuntament de Santa Eulària informa que el Centre d’Informació Juvenil, situat al carrer de Sant Jaume 72, manté els horaris habituals, fet que provoca que molts joves hi acudeixin. “No només tenen tancat el centre, sinó que també informen malament a la pàgina web de l’ajuntament”, ha criticat Vicent ‘Benet’.

A més, com ha explicat el portaveu socialista, el web de l’ajuntament indica que el centre està situat al carrer de Sant Llorenç, “quan fa temps que es va traslladar al carrer de Sant Jaume”. Vicent ‘Benet’ lamenta el “despropòsit de dir-se centre ‘d’informació’ i que no sàpiguen informar correctament ni de la seua adreça, ni del seu horari”.

El grup PSOE de Santa Eulària ha registrat un document per sol·licitar la reobertura immediata del servei, “tan necessari en aquests moments”, informar mitjançant xarxes socials de la reobertura i l’establiment d’un servei de cita prèvia, per evitar possibles aglomeracions o que la gent hagi d’esperar de peu, ja que no hi ha sala d’espera.

El mateix per als punts d’informació juvenil de Jesús i es Puig d’en Valls. El grup municipal del PSOE demana que l’ajuntament estableixi un sistema de cita prèvia per si hi ha joves d’aquestos pobles interessats a rebre informació.

Comments are closed