El grup PSOE de Santa Eulària reclama el pas inferior per connectar es Puig d’en Valls i Jesús

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu reclama la construcció del pas inferior per a vianants i ciclistes que uneixi Jesús i es Puig d’en Valls, previst inicialment en el projecte de desdoblament de la carretera entre la ciutat d’Eivissa i Ca na Negreta. Al pròxim Ple municipal, el grup socialista demanarà un acord de l’ajuntament per “reclamar al Consell Insular que no doni per acabades les actuals obres de desdoblament de la carretera de Santa Eulària i la nova variant de Jesús mentre no estigui construït aquest pas soterrat”.

Com ha manifestat el portaveu del PSOE, Vicent Torres ‘Benet’, la nova configuració de la carretera de Santa Eulària, amb el seu desdoblament fins a Ca na Negreta i la nova variant de Jesús, “fa més necessari que mai oferir una via segura per aquelles persones que es volen traslladar des del poble de Jesús al de Puig d’en Valls o la inversa, sigui a peu o en bicicleta”.

El grup PSOE recorda que el projecte original d’aquesta important obra de la carretera contemplava un accés soterrat per afavorir precisament aquesta facilitat de pas entre els dos nuclis urbans. No obstant això, “sabem que durant les obres s’han fet modificacions del projecte i aquesta actuació, la construcció d’un pas inferior per connectar Jesús i es Puig d’en Valls, de moment està aturada”.

“Des del PSOE no pensam renunciar al pas per connectar es Puig d’en Valls i Jesús per a vianants i bicicletes”, ha insistit el portaveu socialista. Vicent ‘Benet’ recorda que “són dos nuclis de població que tradicionalment sempre han mantingut molts llaços d’unió per diferents motius” i ara, que la població tant d’una localitat com l’altre ha augmentat considerablement, “el nombre de persones que es mouen entre ambdós és molt important i han de poder fer-ho a peu o en bicicleta de manera segura”.

Comments are closed