El grup PSOE del Consell Insular d’Eivissa fa una donació de 3.300 euros a la Plataforma Sociosanitària

El grup PSOE del Consell Insular d’Eivissa ha efectuat aquest matí una donació de 3.300 euros a la Plataforma Sociosanitària de les Pitiüses, que integra un total de 15 associacions, per ajudar-la a prestar els serveis en l’actual situació de dificultats per la Covid-19. Aquesta donació prové de l’assignació de grup del Consell Insular i és un compromís que varen adoptar els consellers i consellera socialistes en l’inici de l’estat d’alarma per col·laborar en la lluita contra la pandèmia i els seus efectes.

La donació del grup PSOE del Consell Insular se suma a altres donacions que han fet càrrecs i militants del Partit Socialista a Eivissa. S’han fet donacions a títol personal a diferents entitats, les donacions de la diputada i la senadora o la donació que ha fet el PSIB-PSOE de 60.485 euros al Govern de les Illes Balears per a la lluita contra la Covid-19 provinent de 300 aportacions de càrrecs institucionals i orgànics de totes les illes.

A més, el PSOE Federal ha donat un total d’1 milió d’euros a l’Institut de Salut Carlos III per al programa d’investigació contra la Covid-19, donació que ha estat possible gràcies a aportacions del conjunt de la militància de tot el país.

Comments are closed