El grup PSOE del Consell Insular i PSOE-Reinicia Sant Antoni critiquen l'”intolerable” retard en l’inici de les obres de l’Escola d’Hoteleria

El grup PSOE del Consell Insular i el grup municipal PSOE-Reinicia de Sant Antoni de Portmany volen denunciar públicament l'”intolerable” retard en l’inici de les obres de l’Escola d’Hoteleria del campus de sa Coma. A pesar que el projecte ja està adjudicat des de principis d’any, el contracte no es pot formalitzar per la falta de llicència municipal. L’anterior president i portaveu del PSOE, Vicent Torres, ha criticat que “el Consell Insular s’ha adormit en la sol·licitud de la llicència, en comptes d’estar-hi damunt”, el que ha provocat la “paràlisi d’un projecte que és molt important per a Eivissa”.

Vicent Torres considera que el retard en l’inici de les obres de l’Escola d’Hoteleria “és una mostra més de la falta d’interès de l’actual Consell Insular en els projectes que vàrem impulsar durant la legislatura progressista”. A més de l’Escola d’Hoteleria, el portaveu del PSOE cita l’Escola d’Idiomes, l’Observatori Turístic, l’Escola d’Arts o el circuit de motocròs, projectes “que s’haurien d’executar en l’actual legislatura”. No obstant això, Vicent Torres afirma que “no veim suficient interès per part de l’actual Consell de dretes de posar-los en marxa”.

Per part del grup PSOE-Reinicia, el seu portaveu, Simón Planells, qualifica de “molt preocupants totes les informacions que estan sortint del departament d’Urbanisme de Sant Antoni”. Segons Planells, “per obrir un ‘beach club’ amb informes tècnics desfavorables, tot són facilitats per part de l’actual equip de govern. Per contra, per iniciar una obra pública tan important com és l’Escola d’Hoteleria de sa Coma, només hi ha problemes i retards”.

Simón Planells ha exigit a l’alcalde, Marcos Serra, “que se centri a tirar endavant els projectes públics, en comptes de preocupar-se únicament dels interessos privats d’uns pocs”. Des de PSOE Reinicia es demana a l’ajuntament “que no demori més la concessió de la llicència de l’Escola d’Hoteleria”, ja que “és un projecte que justament ens ha d’ajudar a canviar el model turístic, amb una millor formació per als treballadors del sector i en favor d’un turisme de qualitat per al nostre municipi”.

Comments are closed