El grup PSOE demana a Vicent Marí que defineixi “de manera urgent” un pla de reactivació turística per a Eivissa

El grup PSOE del Consell Insular considera que l’executiu de Vicent Marí ha de definir “de manera urgent” un pla de reactivació turística per a Eivissa. A pesar que el Govern d’Espanya prepara una obertura d’aeroports per abans de l’1 de juliol, garantint les condicions de seguretat en el transport, el Consell Insular “no està fent la seua feina i continua sense un pla de reactivació”, ha lamentat l’anterior president i portaveu del PSOE, Vicent Torres.

El Consell Insular “està massa despreocupat”, ha lamentat Vicent Torres, posant com a exemple amb la celebració ahir de la Mesa de Turisme del municipi de Sant Josep. “El Consell Insular no va enviar cap representant a la reunió, ni tan sols al director insular de Turisme. Aquesta falta d’interès en el sector turístic de l’illa per part del Consell Insular no es pot permetre, i molts menys tenint en compte l’actual situació. Demanarem explicacions per aquesta deixadesa”, ha dit Vicent Torres.

A més, i a pesar de les reiterades peticions del grup PSOE, registrades el 17 abril, 8 i 25 de maig i l’última el passat 2 de juny, per a l’elaboració d’un pla de reactivació del turisme, el Consell Insular “continua sense definir un full de ruta per a Eivissa, a pesar que tenim competències plenes en promoció, ordenació i informació turística”.

“El Consell Insular no pot anar a remolc i improvisant a última hora: les destinacions competidores ja estan activant campanyes de posicionament i d’atracció de turistes”, ha advertit Vicent Torres, lamentant que “mentrestant, a Eivissa no tenim cap proposta de pla damunt la taula, a pesar que s’hi hauria d’haver estat treballant des del primer dia que va començar l’estat d’alarma”.

L’illa d’Eivissa s’ha de promocionar com a “destinació segura, accessible i de qualitat”, ha dit Vicent Torres, i en aquest sentit “tendrà tot el suport del PSOE, perquè volem que treballadors, autònoms i empreses de la nostra illa recuperin la seua activitat al més aviat possible”. Aquesta “és feina que ha de fer el Consell Insular, que és qui ha de liderar la reactivació turística de la nostra illa, però només veim el contrari, una falta d’interès molt preocupant”, ha lamentat.

 

Comments are closed