El grup PSOE denuncia el fracàs de l’oficina d’intrusisme del Consell Insular en la lluita contra el taxi pirata

El grup PSOE del Consell Insular considera un fracàs la posada en marxa de l’oficina d’intrusisme en la lluita contra el taxi pirata. En el seu moment es va tractar d’un anunci de cara a la galeria de l’equip de Vicent Marí, que no està donant cap resultat visible. És més, el grup PSOE critica els enganys de PP i Cs, com per exemple quan la temporada anterior el Consell Insular va demanar el llistat de 600 matrícules de taxi pirata detectades per l’associació Élite Corsaris.

En el seu moment, el conseller d’Intrusisme, Mariano Juan, va declarar el següent: Mariano Juan manifestó que al Consell «no le interesa tanto la facturación de los taxis pirata o de VTC ilegales», sino datos más concretos como las matrículas de los vehículos dedicados a esta actividad ilegal. «Ahí es donde hay que atacar», señaló Juan, que aseguró que la lucha contra el transporte pirata es uno de los cometidos que asume la recién creada Oficina contra el Intrusismo del Consell d’Eivissa.

Més endavant, el conseller de Transports, Javier Torres, va afirmar per escrit, en resposta al grup PSOE amb data 11 de març del 2020, que “aquest llistat no pot ser constitutiu de prova de realització de conductes infractores”, reconeixent així que el seu company Mariano Juan havia enganyat al conjunt de la ciutadania.

Així, la sol·licitud del llistat de matrícules de taxis pirata no ha servit absolutament per a res, de manera que aquestos vehicles tornen a operar sense que el Consell Insular hagi actuat contra ells, com es va comprometre a fer el conseller responsable de l’oficina d’intrusisme. Es tractava d’un nou engany, de la llarga llista que acumula Mariano Juan en poc més d’un any com a conseller.

El grup PSOE exigeix a Mariano Juan i Javier Torres que deixin de fer anuncis grandiloqüents, que no són més que enganys a la ciutadania, i que es posin a treballar en la lluita contra l’intrusisme en el sector del transport, que ja està massa afectat per la crisi provocada per la pandèmia per haver de suportar uns responsables polítics que incompleixen la seua paraula.

Des del PSOE també es recorda a Javier Torres que el Consell Insular d’Eivissa té en exclusiva les competències d’ordenació del transport i que, per tant, no busqui excuses en el Govern Balear per amagar el seu fracàs en la lluita contra el taxi il·legal.

Comments are closed