El grup PSOE denuncia el mal estat de l’empedrat del centre de Santa Eulària, inaugurat a tota pressa pel PP abans de les eleccions del 2019

El grup PSOE vol denunciar públicament el mal estat de l’empedrat del centre de Santa Eulària, inaugurat a tota pressa pel PP abans de les eleccions del 2019 per l’anterior alcalde, Vicent Marí. Les obres de la segona fase del remodelació del centre del poble varen tenir un cost de 777.000 euros. El tram afectat pels desperfectes és, principalment, l’encreuament entre els carrers de Sant Jaume i d’Isidor Macabich. A pesar que va ser una inversió milionària, “l’actuació es va fer malament, i el resultat és que patim ara, amb punts completament esfondrats”, ha denunciat el portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’.

Els problemes de deteriorament de l’empedrat de les zones mixtes de vehicles i vianants també s’han produït a la zona dels voltants de l’ajuntament, s’Alamera i plaça d’Espanya, que varen ser objecte de la primera fase anys endarrere, el que ha obligat l’ajuntament a fer diverses reparacions, o l’inici del carrer de Sant Vicent, que es troba “en unes deplorables condicions”. El grup PSOE havia denunciat en altres ocasions les despeses que suposen el manteniment d’aquestos carrers empedrats, “que acaben recaient en el conjunt ciutadania amb els seus impostos”, com recorda ‘Benet’.

“Les preses i les feines mal fetes estan tenint un cost molt elevat per a tots els vesins i les vesines de Santa Eulària”, ha lamentat el portaveu del PSOE. “Vicent Marí i el seu equip va voler fer una obra vistosa per inaugurar-la abans de les eleccions de 2019, i ara ens trobam amb els efectes d’aquelles presses electoralistes”. “Qui pagarà tot això ara?”, ha preguntat Vicent ‘Benet’.

‘Benet’ també denuncia la falta d’actuacions per resoldre aquestos problemes per part de l’actual equip de govern de Carmen Ferrer, que “no afronta els problemes diaris que té el nostre municipi”. “Som a les portes d’una temporada turística i aquesta és la benvinguda que tendran els nostres visitants, amb el carrer principal i altres punts en mal estat, a causa d’unes obres inaugurades a tota pressa perquè hi havia eleccions”.

Comments are closed