El grup PSOE denuncia el “nefast” servei de transport públic d’Eivissa, per culpa de la “deixadesa” de Vicent Marí

El grup PSOE denuncia el “nefast” servei de transport públic d’Eivissa, per culpa de la “deixadesa” del Consell Insular de Vicent Marí i del conseller responsable de l’àrea, Javier Torres. El conseller socialista Víctor Torres ha criticat que “d’ençà que governen PP i Cs, el sistema de transport va cada dia pitjor, amb multitud de problemes d’horaris, retalls de línies i una molt deficient informació als usuaris”. “Cada dia hi ha més cartells escrits a mà a les parades per senyalitzar els autobusos”, explica Torres.

El grup PSOE lamenta que “amb l’excusa de la pandèmia, el Consell Insular ha deixat que el transport públic es degradi fins a una situació límit”, com també denuncien treballadors d’empreses concessionàries.

El conseller socialista recorda que “acumulam més de dos anys de retard en les noves concessions”, ja que “el Consell Insular va aturar l’aprovació del Pla de transport de la legislatura progressista, de manera totalment injustificada, per fer-ne un de nou”. Víctor Torres recorda que “fa dos anys que anam denunciant el retard de les noves concessions, i mentre aquestes no arriben, el Consell Insular ha abandonat completament el transport públic”.

La situació d’abandonament del transport públic és “una mostra més de la paràlisi de Vicent Marí respecte als projectes de millora de la mobilitat que necessita la nostra illa”, ha criticat el conseller del PSOE, qui ha posat altres exemples: “Fa dos anys que tramiten el projecte de xarxa insular de carrils bici, però no hi ha manera que tiri endavant. Fa dos anys que prometen la regulació d’entrada de vehicles a l’illa, i en tot aquest temps, tampoc han fet res.”

Comments are closed