El grup PSOE denuncia “la falta de previsió i la improvisació” dels responsables del departament d’Esports del Consell Insular

El grup PSOE ha denunciat avui en el Ple del Consell Insular d’Eivissa “la falta de previsió i la improvisació” dels responsables del departament d’Esports de la institució. En una interpel·lació del conseller Víctor Torres al responsable del departament, Salvador Losa, el socialista ha lamentat que la mala gestió del PP “afecta la planificació i a la feina dels clubs de l’illa”. Víctor Torres ha posat diferents exemples, com les obres del pavelló de sa Pedrera, en què no es va preveure reforçar el parquet recentment instal·lat per poder posar-hi unes grades supletòries per augmentar la seva capacitat. “Després de tenir 18 mesos tancat el pavelló, això ens costarà 60.000 euros”, ha dit Torres.

A més, també ha citat la compra i instal·lació d’un joc de dos cistelles de tipologia plegables amb motor del darrere ancorades al sostre per al Pavelló de Sa Blanca Dona, “que no serveixen ni per a la categoria LEB Plata de bàsquet ni per allotjar esdeveniments ni trobades de primer nivell, perquè segons les normes de competició les cistelles han d’estar ancorades en terra”.

Víctor Torres ha dit que la mala gestió del Consell Insular ha provocat “situacions tan esperpèntiques com les que estan patint els clubs que utilitzen les instal·lacions del pavelló de Sa Blanca Dona, i que es veuen obligats a buscar lloc en altres instal·lacions ja saturades, amb totes les competicions en marxa”.

El conseller del PSOE ha lamentat que “el Consell Insular està duent a terme una política esportiva de pegats, presidida per la manca de planificació i la improvisació”, una política esportiva que suposa “un exagerat consum de recursos i genera un malbaratament de sous públics injustificats”.

“Per desgràcia ja no tenim dubtes de la seva mala gestió”, ha dit el conseller del PSOE, afegint que “el que encara no sabem és si el vostre problema és per la presa de decisions equivocades, o per una manca de capacitat i d’autoritat que li impedeix prendre les adequades”. “En tot cas, el responsable polític és vostè”, ha recordat Víctor Torres.

Comments are closed