El grup PSOE denuncia la perillositat de la parada d’autobusos de Santa Eulària per unes obres i demana el seu trasllat provisional

El grup municipal del PSOE denuncia la perillositat de la parada d’autobusos del centre de Santa Eulària, a causa d’unes obres que es fan en un solar del carrer del Camí de Missa, i demana el seu trasllat provisional a un lloc amb seguretat per a les persones que utilitzen el transport públic. Tot i saber, des d’almenys el 2018, que hi hauria obres en aquest carrer, l’ajuntament de Carmen Ferrer, “no ha fet res per a traslladar la parada d’autobusos”, ha criticat el portaveu del PSOE, Vicent Torres ‘Benet’.

Les persones que utilitzen els autobusos han d’esperar al costat d’un forat de diversos metres de fondària, sense lloc per seure i a ple sol, ja que no hi ha cap marquesina. Els treballs que es fan al costat de la parada únicament estan protegits per una tanca d’obra, que ocupa una part de la vorera, el que provoca que els vianants han de saltar a la calçada per on circulen els vehicles, ja que no hi ha prou espai per a tothom. També hi ha una entrada i sortida de vehicles i maquinària pesant, que treballen molt a prop dels autobusos i dels viatgers. I, a més a més, els moviments de terra que s’hi fan provoquen que els viatgers, en alguns moments, quedin completament envoltats per grans núvols de pols.

Vicent “Benet” ha acusat l’alcaldessa de “falta de previsió”, ja que “si sabien des de l’any 2018 que hi hauria unes obres que afectarien la parada d’autobusos, podrien haver planificat el seu trasllat per evitar els inconvenients que s’estan produint”.

A tot això s’hi ha de sumar que la caseta per a la compra dels tiquets d’autobús, que molts turistes també utilitzen per a informar-se d’horaris o rutes, continua tancada. “No s’ha reformat la zona com s’havia compromès l’ajuntament”, ha criticat el portaveu del PSOE, lamentant que Santa Eulària “està donant una imatge molt pobre del servei de transport públic, una prova més del poc interès que tenen tant des del Consell d’Eivissa com des de l’ajuntament en la seua millora i potenciació.

El portaveu del PSOE recorda que, a més a més, “encara no tenim cap notícia de la futura estació d’autobusos, que continua amb un retard d’anys per la mala planificació urbanística que pateix el municipi de Santa Eulària per culpa de tots aquestos anys de govern del PP”. Una infraestructura “molt necessària” i que “ha de donar un servei de qualitat a residents i visitants”, però que “continua bloquejada per la nul·la voluntat de l’equip de govern municipal d’avançar en la seua construcció”.

Comments are closed