El grup PSOE denuncia que el Consell Insular té la Llar Eivissa en pèssimes condicions: Sense ni calefacció ni servei de cafeteria, afectant prop d’un centenar de persones majors

El grup PSOE denuncia les pèssimes condicions en què el Consell Insular té el centre de persones majors Llar Eivissa, que afecta prop d’un centenar d’usuàries que habitualment utilitzen les instal·lacions: En tot l’hivern hi ha hagut continues avaries en la calefacció de diverses plantes de l’edifici, per exemple a les sales d’activitats, per una avaria en el sistema de climatització que s’arrossega des de l’estiu passat, quan ja es varen quedar sense aire condicionat. A més, les persones majors continuen sense servei de cafeteria i menjar, que el Consell Insular ha sét incapaç de renovar des que va acabar l’anterior contracte.

El grup PSOE lamenta que el Departament de Benestar Social, amb una consellera i dos directors insulars, sigui incapaç de resoldre aquestos problemes. Les persones majors que utilitzen les instal·lacions de la Llar Eivissa passen fred i no disposen del menú diari que se’ls oferia, i que era molt necessari per a elles, especialment per a les que viuen totes soles.

Des del PSOE exigim al Consell Insular que resolgui de forma urgent l’avaria del sistema de climatització de l’edifici i la contracció de la cafeteria, per tal que les persones usuàries de la Llar Eivissa puguin gaudir de les instal·lacions en les condicions que mereixen.

 

Comments are closed