El grup PSOE denuncia que hi ha centenars d’ofertes il·legals a la principal plataforma de lloguer turístic, el que demostra la farsa de l’acord firmat entre el Consell Insular de Vicent Marí i aquesta empresa

El grup PSOE denuncia que el Consell Insular de Vicent Marí és incapaç d’actuar davant l’oferta de centenars lloguers turístics il·legals que hi ha a la principal plataforma d’Internet, el que demostra la farsa de l’acord firmat amb aquesta empresa el passat mes de desembre. El conseller del PP Mariano Juan va anunciar la firma d’un protocol amb la plataforma que va qualificar “d’històric” i que, segons va dir, serviria “per ajudar els amfitrions a complir amb la regulació local i donar suport a les tasques d’inspecció de les autoritats”.

El portaveu del PSOE i anterior president de Consell, Vicent Torres, ha lamentat que “ara veim el resultats: Hi ha diversos centenars d’ofertes il·legals, de tota classe d’allotjaments: pisos, habitacions, caravanes, de tot”. Vicent Torres demana “explicacions” al conseller Mariano Juan i “que digui què està fent, i com pot ser que després de firmar aquell acord la situació sigui la mateixa, o pitjor”. Un acord que “vistos els resultats, ens pareix una autèntica farsa”, ha criticat el portaveu socialista.

“En comptes de perseguir l’activitat il·legal d’aquestes plataformes, el PP del Consell firma acords amb ells”, ha criticat Torres.

El portaveu del PSOE ha remarcat que “necessitam recuperar el turisme”, però alerta que “ho volem fer amb oferta legal, amb oferta reglada, i és la responsabilitat del Consell Insular que hi hagi ordre a la indústria turística”.

Comments are closed