El grup PSOE denuncia que Vicent Marí busca excuses per no haver de gestionar les ajudes a les empreses afectades per les restriccions sanitàries

El grup PSOE lamenta públicament els enganys del Consell Insular d’Eivissa sobre la convocatòria de les ajudes a les empreses afectades per a la Covid, acusant falsament al Govern Balear de retardar la convocatòria.

Els enganys del Consell Insular de Vicent Marí només demostren la deslleialtat amb què actuen el PP i Ciutadans, intentant aprofitar-se de la gravetat de la situació per fer oposició i desgastar als governs socialistes, en comptes d’actuar amb la unitat que requereix la crisi que estam vivint.

Darrere d’aquestes maniobres pareix haver-hi una preparació d’excuses del Consell d’Eivissa per no assumir la gestió de les ajudes, com la mateixa consellera Maria Fajarnés va reconèixer en una reunió amb els ajuntaments, intentant que fossin els municipis qui les gestionassin.

El grup PSOE exigeix públicament a Vicent Marí que deixi d’intentar manipular i enganyar a la ciutadania i que treballi conjuntament amb el Govern de les Illes Balears i els ajuntaments, sense posar entrebancs, per assegurar que la convocatòria surt publicada quan abans, i que sigui el Consell Insular qui la gestiona.

El grup Socialista li exigeix també que es comprometi a una gestió àgil i ràpida de les subvencions, per tal que arribin el més aviat possible a les empreses afectades, i que no es repeteixi la situació caòtica de les ajudes a les famílies que el Consell va treure l’octubre passat.

Comments are closed