El grup PSOE denuncia un nou retard del Consell Insular en la construcció de centre provisional de baixa exigència del Recinte Firal

El grup PSOE denuncia un nou retard del Consell Insular en la construcció de centre provisional de baixa exigència del Recinte Firal, que d’acord amb l’últim termini que va donar l’equip de govern de Vicent Marí haurien d’haver acabat a finals de juny. Es tracta “d’un nou incompliment de terminis” respecte a un equipament que l’equip de govern del Consell “es va comprometre a obrir a l’hivern passat, durant la pitjor etapa de la pandèmia”, com ha explicat l’anterior president i portaveu del PSOE, Vicent Torres.

Vicent Torres critica que el “govern del Consell està més preocupat en gastar en autobombo i propaganda, que en donar resposta a les necessitats de la ciutadania en els actuals moments de crisi”. Així, Vicent Torres ha volgut recordar que “totes les campanyes de publicitat i propaganda es varen adjudicar per emergència, però no així la construcció del centre provisional de baixa exigència”.

El portaveu socialista critica que “ja s’ha perdut pràcticament un any, respecte als terminis acordats amb els ajuntaments per a la posada en marxa d’aquest equipament d’atenció a les persones sense sostre”. Una instal·lació que ha de ser provisional, com ha recordat Vicent Torres, fins a la posada en marxa del centre des Gorg, respecte del qual espera que el Consell Insular mantengui “el compromís firmat la legislatura anterior per al finançament de la seua construcció i posada en marxa”.

El retard del centre provisional del Recinte Firal “és una nova decepció i incompliment d’aquest Consell”, ha lamentat Vicent Torres, qui critica “la lentitud en totes les actuacions que tenen a veure amb les polítiques socials” i “l’incompliment respecte a moltes altres que també es varen comprometre a posar en marxa”, com la convocatòria urgent de les ajudes del 2021 per la Covid, que continuen sense sortir, o la gratuïtat de les escoletes, que tampoc s’ha aprovat.

Comments are closed