El grup PSOE exigeix a Vicent Marí que cancel·li tota col·laboració amb el presentador del programa Terra Salada, per la seua publicació en xarxes socials masclista i contra la dignitat de les dones

El grup PSOE del Consell d’Eivissa exigeix que Vicent Marí cancel·li tota col·laboració amb el presentador del programa de televisió Terra Salada, per la seua publicació en xarxes socials masclista i contra la dignitat de les dones (https://twitter.com/lasumiatruites/status/1378649685934665728?s=21). El Consell Insular va adjudicar l’any passat per emergència de la Covid-19 un total de 40.000 euros al programa de televisió d’aquest presentador, a pesar que no tractava cap assumpte relacionat amb la pandèmia.

El grup PSOE exigeix al Consell Insular de Vicent Marí una condemna clara i sense pal·liatius per aquests fets i que no tornin a pagar mai més a cap programa d’aquest personatge, ni com a presentador ni com a cantant.

El mateix demanam als ajuntaments de l’illa, alguns dels quals han contractat aquesta persona per a recitals lírics.

En aquest sentit, interpel·lam directament a la consellera responsable d’Igualtat, Carolina Escandell, a una condemna explícita dels fets i que ofereixi suport a la dona afectada a denunciar els fets d’haver estat fotografiada sense autorització en una platja.

Així mateix, demanam als mitjans de comunicació d’Eivissa que pensin molt bé si volen seguir col·laborant amb aquesta persona, per no donar un altaveu a masclistes que atempten contra dignitat de les dones.

Comments are closed