El grup PSOE exigeix a Vicent Marí “responsabilitats” pels ‘premis influencers’ i es compromet a arribar “fins al fons” sobre la legalitat dels contractes

El grup PSOE seguirà exigint “explicacions i responsabilitats” a Vicent Marí per l’escàndol dels premis ‘influencers’, després de l’anunci de l’empresa de renunciar als 100.000 euros compromesos pel Consell Insular, en una mostra més “que les coses s’han fet molt malament”. Així ho ha dit l’anterior president i portaveu del PSOE, Vicent Torres, qui s’ha compromès a arribar “fins al fons” sobre la legalitat dels dos contractes de patrocini de FECOEV firmats amb l’empresa organitzadora per a un mateix acte (un de 75.000 euros i un altre de 25.000 euros).

A pesar que el pressupost de FECOEV en matèria de promoció turística per a 2022 estableix, textualment , l’objectiu de “desvincular la imatge d’Eivissa d’una oferta limitada als productes de sol i platja, música electrònica i oci noturn”, els premis ‘influencers’ “només varen servir per a tot el contrari, per vincular encara més la nostra illa amb la imatge del descontrol i del luxe a l’abast d’uns pocs privilegiats”. Un “error gravíssim” del Consell Insular, segons Vicent Torres, per al qual “encara s’han de donar moltes explicacions”.

Vicent Torres ha manifestat “no és normal que una empresa privada renuncïi a 100.000 euros que tenia compromesos”, ja que “sense els sous i el suport institucional del Consell, no creïm que haguessin muntat els premis ‘influencers’”.

“Aquí hi ha hagut contactes, negociacions i acords de persones del Consell Insular amb l’empresa que s’han d’explicar, i sobretot, com dic, algú haurà d’assumir responsabilitats per aquest fiasco, perquè el mal a la nostra imatge turística és una realitat”.

En el pròxim Ple del Consell Insular, el grup PSOE demanarà quines persones de l’equip de govern varen realitzar les negociacions i els acords amb l’empresa organitzadora dels premis ‘influencers’, quins són els tractes que es varen acordar i per què es varen fragmentar en dos contractes, a pesar de tractar-se d’un únic acte.

El grup PSOE recorda que la Fiscalia Anticorrupció encara té oberta una denúncia contra Vicent Marí per la contractació a dit del vídeo ‘La vida islados’ per 250.000 euros, també a càrrec de Promoció Turística. Un departament que té com a conseller responsable al mateix president del Consell Insular.

Comments are closed