El grup PSOE exigeix al Consell Insular que no busqui excuses per demorar la construcció del circuit de motocròs de sa Coma

El grup PSOE exigeix al Consell Insular un “compromís clar” amb la construcció del circuit de motocròs de sa Coma, després que el projecte hagi obtengut informe favorable de Medi Ambient. El projecte està a punt d’obtenir la declaració d’impacte ambiental, el tràmit més complex, de manera que “el Consell Insular ja té via lliure per a la redacció del projecte executiu i la licitació de les obres”, ha dit l’anterior president del Consell i portaveu del PSOE, Vicent Torres, qui va dirigir l’elaboració del projecte durant la passada legislatura.

Vicent Torres exigeix a l’actual govern del Consell Insular “que no busqui excuses” i que “no demori ni un dia la construcció del circuit”. El portaveu del PSOE critica que “el PP vol enganyar a tothom, acusant falsament a la Comissió balear de Medi Ambient de posar en dubte la viabilitat del projecte, per després poder dir que gràcies a ells serà realitat”. Segons Torres, “l’informe mediambiental no planteja dubtes, deixa molt clar que el projecte de circuit compleix amb tota la normativa mediambiental i acústica. Si hi ha voluntat, a finals del 2020 o inicis del 2021 les obres podrien estar acabades”.

El portaveu socialista ha manifestat la “immensa alegria i satisfacció” després de conèixer-se l’informe favorable de Medi Ambient: “Vull felicitar a tots els tècnics i a totes les persones que es varen involucrar per fer possible un projecte de circuit de motocròs viable tècnica i jurídicament”. Segons el portaveu socialista, “el col·lectiu del motocròs a Eivissa mereix que es faci realitat la seua reivindicació història d’un circuit”, que serà “una instal·lació modèlica”.

Comments are closed