El grup PSOE exigeix al govern del Consell Insular la retirada immediata dels atacs a l’oposició que s’han penjat al web i al Twitter de la institució

El grup PSOE exigeix al govern del Consell d’Eivissa la retirada immediata dels atacs a l’oposició que s’han penjat avui al web i al Twitter de la institució insular. Aquest ús partidista dels mitjans públics per part del govern de Vicent Marí és absolutament intolerable i va en contra de la responsabilitat de vetllar per una institució al servei del conjunt de la ciutadania. PP i Cs han d’esborrar immediatament els continguts en què critiquen obertament al Partit Socialista. Si volen respondre al PSOE, ho poden fer a través dels respectius partits polítics.

El grup PSOE recorda que els grups de la institució, inclòs el PP, varen acordar la passada legislatura la Guia d’ús de les xarxes socials del Consell Insular, que entre altres punts tractava el “principi d’imparcialitat”, destacant que “el principi d’imparcialitat és imprescindible. Cal recordar en tot moment que les xarxes socials representen al conjunt del Consell Insular d’Eivissa, i no a un govern o a un partit en concret”.

Sobre les coues a les subvencions
El grup PSOE lamenta que el govern de Vicent Marí, en comptes de buscar solucions a la situació caòtica que han provocat en l’última setmana amb la mala gestió de la convocatòria de subvencions socials per la Covid, ataqui a l’oposició.

El grup Socialista remarca que el govern insular pot obrir una nova convocatòria, si considera que no hi ha marge per ampliar els terminis de l’actual, com han afirmat.

Des del grup PSOE treballarem perquè el màxim nombre de persones puguin accedir a les ajudes. Això és el que també hauria de fer el govern de Vicent Marí, preocupar-se perquè tothom qui ho necessiti pugui accedir a aquestes subvencions socials, en comptes de desviar l’atenció amb crítiques al grup socialista i, damunt, utilitzar els mitjans propis del Consell Insular com a plataforma de propaganda del Partit Popular i Ciutadans.

Comments are closed