El grup PSOE insta a l’Ajuntament de Santa Eulària a obrir diligències per l’assistència de l’alcaldessa i del regidor d’esports al partit de la Copa del Rei, saltant-se la prohibició de públic per la Covid. Al camp de futbol municipal es va obrir el bar, a pesar de l’obligació de tancament d’aquests establiments.

El grup PSOE denuncia que l’alcaldessa de Santa Eulària des Riu, Carmen Ferrer, i el regidor d’esports, Toni Ramón, varen assistir al partit de futbol de la Copa del Rei que dissabte passat va enfrontar la Penya amb el Valladolid, saltant-se la prohibició de públic en els esdeveniments esportius que hi ha en vigor per la Covid. A més a més, al camp de futbol municipal es va obrir el bar per servir un refrigeri als polítics i a la resta de persones assistents, a pesar de l’obligació que aquests establiments estiguin tancats.

El portaveu del grup Socialista, Vicent Torres ‘Benet’, insta al mateix ajuntament que obri diligències per aclarir si l’alcaldessa i el regidor varen cometre una falta per incomplir l’assistència de públic al camp: “Demanam a l’ajuntament o a la Policia Local que investiguin l’actuació dels polítics del PP. Si es comprova que varen saltar les normes, han de ser sancionats com qualsevol altra persona”.

Vicent ‘Benet’ també exigeix “que s’investigui si el bar del camp de futbol de Santa Eulària es va obrir per donar menjar i beure als polítics i la resta de persones que hi varen assistir, com s’ha vist en diferents imatges que circulen per les xarxes”.

En tot cas, el portaveu socialista considera que l’alcaldessa i el regidor “han de disculpar-se immediatament davant de la ciutadania, per haver-se saltat les normes de les autoritats sanitàries”. Una disculpa que s’ha de fer “especialment davant dels seguidors de la Penya, que no varen poder veure un partit històric del seu equip per la culpa de la Covid, al contrari que l’alcaldessa i el seu regidor, abusant dels seus càrrecs”.

En l’actual situació de pandèmia, “l’alcaldessa i els seus regidors són els primers que han de donar exemple, complint les normes sanitàries”. La imatge dels polítics del PP assistint al partit de futbol de dissabte passat, a pesar de la prohibició de públic, és “vergonyosa” i “no s’ha de permetre”, ja que “l’únic que aconsegueixen és animar la gent a saltar-se les restriccions”.

Vicent ‘Benet’ també ha lamentat que pandèmia deixàs sense públic “un dia històric” per a la Penya, enfrontant-se per primera vegada en competició a un equip de primera divisió. El portaveu del PSOE ha manifestat que el club “ha aconseguit una fita històrica que ompli d’orgull a tot el municipi de Santa Eulària i que, amb la seua bona feina, segur que es tornarà a repetir en el futur i que tots els seus seguidors ho podran gaudir des del mateix camp”.

Comments are closed