El grup PSOE critica la improvisació del Consell Insular en la posada en marxa de la ITV

El grup PSOE demana al Consell Insular d’Eivissa que posi tots els recursos que siguin necessaris per oferir el millor servei possible a la ITV. Les estacions ja poden obrir amb cita prèvia d’ahir, amb l’inici de la fase 1 de desescalada. No obstant això, el Consell només les ha obert parcialment: està en marxa l’estació de Santa Gertrudis, però la mòbil del Recinte Firal continua sense estrenar.

A més, el reinici de l’activitat s’ha fet amb improvisació: no funciona la pàgina web per demanar cita prèvia i el telèfon habilitat a tals efectes (971195906) continua col·lapsat, sense capacitat d’atendre correctament a la ciutadania.

A pesar que el Consell Insular ha tengut prop de dos mesos per preparar la reactivació de la ITV, ens trobam que el servei a la ciutadania no podia ser més dolent. Una situació que el conseller responsable, Javier Torres, hauria de ser capaç de solucionar al més prompte possible.

A part, el conseller Javier Torres va anunciar fa uns dies que havia demanat al Ministeri d’Indústria una pròrroga de 6 mesos en la caducitat de la ITV. En comptes de demanar al Govern de l’Estat qüestions concretes per a Eivissa, que òbviament són molt complicades d’aconseguir, buscant que altres administracions li solucionin els seus problemes, el que hauria de fer el conseller és centrar-se a posar al dia la ITV, obrir l’estació mòbil del Recinte Firal i fer que la web i el telèfon de cita prèvia funcionin correctament.

El grup PSOE considera que el procés de desescalada no es pot fer amb improvisació, ni amb la ITV ni amb la resta de serveis i responsabilitats del Consell Insular.

Comments are closed