El grup PSOE proposa al Consell Insular el cobriment de les pistes des Raspallar i la instal·lació de parquet al poliesportiu Sa Blanca Dona

El grup PSOE proposa al Consell Insular el cobriment de les pistes del complex esportiu des Raspallar i la instal·lació de parquet al pavelló Sa Blanca Dona. La proposta socialista de millora de les instal·lacions esportives insulars es debatrà al pròxim Ple ordinari, que se celebra aquest divendres 25 de setembre.

El grup PSOE considera que és urgent iniciar les actuacions que permetin la construcció d’una coberta o pavelló cobert adaptant les actuals pistes poliesportives exteriors des Raspallar, a causa de la gran demanda esportiva existent any darrere any en tots els rangs de població en els diferents esports de sala, buscant la possibilitat que els nostres clubs i escoles puguin incrementar les seues hores d’entrenament i que tota l’activitat esportiva es pugui desenvolupar en instal·lacions adequades.

Així mateix, el grup PSOE considera necessària la substitució del paviment del pavelló poliesportiu Sa Blanca Dona, instal·lació insular, multidisciplinària i la de major aforament de l’illa, per un paviment de parquet amb la finalitat de poder cobrir les necessitats de tots els clubs i esportistes de la nostra illa i obrint la possibilitat de poder albergar grans esdeveniments esportius.

El pavelló Sa Blanca Dona ha de ser la instal·lació d’esports de sala de referència a l’illa d’Eivissa, i ha de poder albergar competicions i esdeveniments de qualsevol modalitat esportiva independentment de la seua categoria. Una necessitat que ara és més urgent, per les restriccions d’aforament per la Covid-19. Recordem que el pavelló Sa Blanca Dona compta amb una capacitat total de 2.000 espectadors asseguts. No obstant això, sense un paviment de parquet, no tots els esdeveniments o competicions s’hi poden celebrar.

Comments are closed