El grup PSOE proposa al Consell d’Eivissa un pla insular de mesures per fer front als efectes de la pandèmia: acció social, impuls a la inversió pública i reactivació del turisme

El portaveu del grup PSOE i anterior president del Consell Insular, Vicent Torres, ha presentat avui a la Junta de Portaveus una proposta de paquet de mesures per fer front als efectes de la pandèmia. Una proposta “constructiva”, que té per objectiu “col·laborar amb l’executiu insular, com a principal grup de l’oposició, per ajudar a fer front a una situació molt complicada des de tots els àmbits, el social, l’econòmic i el laboral”. Segons Vicent Torres, “el PSOE seguirà actuant amb lleialtat cap al govern del Consell Insular, perquè la unitat és la millor manera per sortir d’aquesta crisi”. 

Les propostes que presenta el PSOE són accions que “estan a la mà del Consell Insular, dins de l’àmbit de les nostres competències. Tenim un marge de maniobra que hem d’aprofitar, amb uns comptes sanejats i un superàvit molt important, que hem de posar al servei de la ciutadania de la nostra illa”. 

Reforçar l’atenció social en diversos àmbits, impulsar l’obra pública, aixecant la suspensió de les obres de Ca na Negreta i amb noves contractacions, i preparar el pla de recuperació turística i del sector serveis, són els eixos fonamentals de la proposta Socialista.

“Estam a disposició de l’executiu del Consell per consensuar totes les mesures que ens ajudin a pal·liar els efectes de la pandèmia, ara és el moment de col·laborar tots junts”, ha remarcat Vicent Torres.

Leave a Reply