El grup PSOE reclama al Consell Insular que millori les condicions del centre de vacunació del Recinte Firal per evitar els problemes de desmais per la calor entre les persones que hi acudeixen

El grup PSOE reclama al Consell Insular d’Eivissa que millori les condicions del centre de vacunació del Recinte Firal per evitar els problemes que s’hi estan produint de desmais per la calor entre les persones que hi acudeixen. L’increment de les temperatures està complicant les condicions en què s’atenen les persones amb cita per vacunar-se, i s’arriben a donar més d’una desena de desmais en un sol dia. A més de millorar la climatització del recinte, el Consell Insular també hauria d’oferir aigua a les persones que fan les coues d’espera.

El Consell Insular, com a titular del Recinte Firal, té la responsabilitat d’assegurar el correcte funcionament de les instal·lacions, d’acord amb el conveni subscrit amb la Conselleria de Salut per a la realització de la campanya de vacunació massiva.

L’equip de Vicent Marí és coneixedor d’aquests problemes, però de moment no s’hi estan posant solucions a pesar de les queixes per les elevades temperatures a les zones d’espera i vacunació del Recinte Firal. A més, a partir de demà es preveu que les temperatures segueixen pujant, de manera que encara es pot complicar molt més la situació.

Des del grup PSOE volem destacar l’èxit de la campanya de vacunació massiva que s’està portant a terme a Eivissa i donar l’enhorabona a tot el personal de la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears i de la resta d’institucions que hi participen. Però per tal que continuï el bon funcionament de la campanya, és imprescindible que s’assegurin les millors condicions d’atenció a les persones que hi acudeixen, com així reclamam al Consell Insular.

Comments are closed