foto edifici Consell Insular

El grup PSOE recorda al PP que el finançament del Consell Insular ve definit per la Llei elaborada per Marí Bosó en el 2014

foto edifici Consell Insular

El grup PSOE del Consell Insular lamenta els intents del Partit Popular d’enganyar a la ciutadania d’Eivissa respecte al descens dels ingressos provinents de la Comunitat. El portaveu socialista i anterior president, Vicent Torres, recorda que “el finançament del Consell ve definit per la Llei aprovada l’any 2014 quan governava el PP a Balears, amb José Vicente Marí Bosó com a màxim responsable en l’elaboració de l’actual sistema”. El grup PSOE critica la “demagògia i el cinisme” del conseller insular Salvador Losa, que inclús “està superant en aquest aspecte a la defenestrada Maria Fajarnés”, culpant l’actual Govern Balear del descens dels ingressos, quan aquestos vénen regulats per la Llei del PP del 2014.

“En l’actual situació de profunda crisi provocada per la pandèmia, el Consell Insular s’ha de centrar en l’elaboració dels millors pressupostos en favor del conjunt de la ciutadania d’Eivissa, en comptes de seguir utilitzant l’engany i la demagògia per atacar al Govern de les Illes Balears”, afirma Vicent Torres.

En aquest sentit, el grup PSOE insta a Salvador Losa a elaborar “uns pressupostos de recuperació social i econòmica, prioritzant la despesa social, completant els projectes d’inversió que vénen de la legislatura progressista i liderant la reconversió del model turístic, per allunyar-nos definitivament del model de massificació i d’excessos”.

Respecte a la possibilitat que el Consell Insular acudeixi a fórmules d’endeutament, aquesta “és una opció que el PP sempre va criticar quan estava a l’oposició”. I si el Consell de Vicent Marí la contempla, recorda Vicent Torres, “és perquè s’ha trobat una institució completament sanejada, gràcies a la bona feina realitzada per conseller socialista de l’anterior legislatura, Gonzalo Juan”.

Comments are closed